Bayonetta 1+2 – versie 1.1.0 patch notes

Bayonetta 1+2 – versie 1.1.0 patch notes

Bayonetta en Bayonetta 2 hebben zojuist een nieuwe 1.1.0-update gekregen. Dit is meer dan vier jaar nadat ze voor het eerst uitkwamen voor Nintendo Switch. Beide games hebben ondersteuning voor meer talen. Nadat u de update hebt geïnstalleerd, kunt u tekst lezen in het Koreaans, Chinees (vereenvoudigd) en Chinees (traditioneel).

Bayonetta versie 1.1.0-updates

De volledige lijst met wijzigingen in de 1.1.0-update voor Bayonetta en Bayonetta 2 is als volgt:

  • Algemeen
    • Koreaans, Chinees (vereenvoudigd) en Chinees (traditioneel) kunnen nu worden gebruikt als ondertitel- en weergavetalen in games.
    • Alleen Japans en Engels kunnen worden gebruikt voor spraakondersteuning.

In februari 2018 kwamen zowel Bayonetta als Bayonetta 2 uit voor de Nintendo Switch. Beide games stonden sinds 2014 op de Wii U. Bayonetta 3 komt eind oktober eindelijk uit voor Switch. Het werd voor het eerst aangekondigd eind 2017.

Over Bayonetta

Een heks komt weer tot leven in een kist op de bodem van een troebel meer. Bayonetta is een episch spel dat je altijd en overal op de Nintendo Switch kunt spelen.

Toen het voor het eerst uitkwam in 2010, was het eerste hoofdstuk van de Bayonetta-saga een gedenkwaardige introductie tot ‘climax-actie’, een explosieve mix van snelle actie en pittige stijl. Bayonetta heeft een pistool in elke hand en een aan elke voet. Ze gebruikt combo-moves die even mooi als dodelijk zijn om haar vijanden te doden.

Als je vijandelijke aanvallen precies op het juiste moment ontwijkt, kun je Witch Time activeren. Als het eenmaal aan is, worden je tegenstanders afgeremd en hulpeloos tegen je spervuur ​​van trappen, stoten en kogels. Je kunt ze dan doden met een krachtige Torture Attack. Bayonetta wordt niet tegengehouden door een engel.

Engelen en demonen

Bayonetta reist door de afgelegen Europese stad Vigrid, vecht tegen de legers van Paradiso en komt achter de waarheid over haar lang verloren verleden. Terwijl Bayonetta meer en meer machtige engelen doodt, ontmoet je gedenkwaardige mensen zoals de beroemde demonensmid Rodin, de informatiesnuffelaar Enzo en vele anderen.

Bayonetta is een werkelijk betoverende ervaring. Het heeft een cast van onvergetelijke personages, een episch verhaal en voice-acting in zowel het Engels als Japans.

Dood in stijl, waar of wanneer ook!

Vind Bayonetta-kostuums met een Nintendo-thema. De Umbra-heks heeft er nog nooit zo goed uitgezien, of ze nu een beroemde groene tuniek draagt ​​of rondrolt en bommen laat vallen als een beroemde premiejager.

Over Bayonetta 2

Spelers zitten van het begin tot het einde op het puntje van hun stoel in dit spannende vervolg op de veelgeprezen actiegame Bayonetta. Deze game zit vol geweldige gevechten en prachtige tussenfilmpjes, en de actie stopt nooit. Het is weer tot leven gebracht op de Nintendo Switch.

Vecht op de top van een jet terwijl het over een stadscentrum vliegt. Vecht tegen een enorm engelachtig monster met een zweepachtige arm die bovenop een rijdende trein zit. Terwijl je naar de top van een wolkenkrabber klimt, kun je het opnemen tegen een demonische draak in de lucht.

De heks is terug

De krachtige heks Bayonetta werd gemaakt toen de Lumen Sages en de Umbra Witches tegen hun wil bij elkaar kwamen en een kind kregen. Ze reist van lang geleden tot nu. Met haar gracieuze manier van vechten en ongeëvenaarde magische vaardigheden, boeit en schrikt ze haar tegenstanders vlak voordat ze sterven.

Bayonetta heeft dodelijke wapens en vaardigheden, en haar vijanden weten niet hoe ze haar bewegingen en martelaanvallen kunnen stoppen. Met behulp van magie kan ze een vaardigheid genaamd ‘Umbran Climax’ gebruiken om demonen op te roepen en hun krachtige aanvallen keer op keer te gebruiken.

Speel op jouw manier

Kies tussen Klassiek spelen en Aanraken. De klassieke besturing is Bayonetta’s unieke manier om het spel te besturen. Fans van de originele game zijn er dol op, en fans van actiegames zullen er over het algemeen van genieten. De Touch Controls maken het daarentegen gemakkelijker om te spelen voor mensen die niet gewend zijn aan actiegames of gewoon iets nieuws willen proberen. Het touchscreen op de Nintendo Switch maakt het spelers gemakkelijk om te bewegen, aan te vallen en vijanden te ontwijken als Bayonetta.

Jeanne, die Bayonetta al heel lang kent en ook een Umbra Witch is, lijkt Bayonetta te helpen combo-aanvallen uit te voeren en vijanden veel schade toe te brengen. Je kunt zelfs alle actie meenemen en spelen waar en wanneer je maar wilt.

Alleen op de versie voor de Nintendo Switch

In de lokale en online multiplayer Tag Climax-modus kun je samenwerken met een vriend aan de andere kant van de kamer of over de hele wereld om je een weg te banen door golven vijanden. Kies uit een aantal sterke personages en versla engelen en demonen op een brute en mooie manier.

Door op compatibele amiibo te tikken (apart verkrijgbaar), kun je Bayonetta Nintendo-outfits, wapens en meer direct gebruiken om te gebruiken.

Ad