Bayonetta 1 – Fysieke release vertraagd in Europa en het VK

Bayonetta 1 – Fysieke release vertraagd in Europa en het VK

De originele Bayonetta zou vandaag uitkomen als een op zichzelf staande fysieke game voor Nintendo Switch, maar er is een beetje een hapering geweest in Europa en het VK. Op sociale media zei Nintendo: “We zijn nu van plan om de fysieke versie van Bayonetta pas in de eerste helft van oktober in de My Nintendo Store uit te brengen.”

Voor zover we weten, is alles in Noord-Amerika verlopen zoals gepland. Je kunt nu een exemplaar krijgen in een winkel als Amazon.

Over Bayonetta

Een heks komt weer tot leven in een kist op de bodem van een troebel meer. Bayonetta is een episch spel dat je altijd en overal op de Nintendo Switch kunt spelen.

Toen het voor het eerst uitkwam in 2010, was het eerste hoofdstuk van de Bayonetta-saga een gedenkwaardige introductie tot ‘climax-actie’, een explosieve mix van snelle actie en pittige stijl. Bayonetta heeft een pistool in elke hand en een aan elke voet. Ze gebruikt combo-moves die even mooi als dodelijk zijn om haar vijanden te doden.

Als je vijandelijke aanvallen precies op het juiste moment ontwijkt, kun je Witch Time activeren. Als het eenmaal aan is, worden je tegenstanders afgeremd en hulpeloos tegen je spervuur ​​van trappen, stoten en kogels. Je kunt ze dan doden met een krachtige Torture Attack. Bayonetta wordt niet tegengehouden door een engel.