Bayonetta 3 – Beoordeling voor volwassenen en aankopen in het spel

Bayonetta 3 – Beoordeling voor volwassenen en aankopen in het spel

Nintendo heeft nieuwe informatie over Bayonetta 3 toegevoegd aan de officiële pagina van de game.

Rated M voor volwassen

De officiële eshop-pagina voor Bayonetta 3 is bijgewerkt met een nieuwe beoordeling van de ESRB, zoals Reddit-gebruiker XDitto opmerkte. De game heeft de classificatie ‘M’ gekregen, wat ‘Volwassen’ betekent, zoals verwacht, omdat het ‘Geweld, Bloed en Bloed, Gedeeltelijke Naaktheid en Krachtig taalgebruik’ bevat.

Toch staat de game niet op de officiële website van de ESRB, dus het is niet duidelijk of dit de uiteindelijke beoordeling van de game is.

Meer details

Opmerkelijk is dat de tag onderaan ook ‘In-game-aankopen’ vermeldt, wat suggereert dat er meer content zal worden gekocht die kan worden gekocht nadat deze is uitgebracht. Dit kan van alles zijn, van DLC tot skins, en we zullen waarschijnlijk moeten wachten op meer informatie van Nintendo of Platinum Games om erachter te komen wat het is.

Over Bayonetta 3

De heks is terug en sterker dan ooit tevoren!

In een nieuwe, over-the-top climax-actiegame voor Nintendo Switch, beweegt Bayonetta zich door veel verschillende plaatsen. De hoofdpersoon, Umbra Witch, heeft een waanzinnige nieuwe outfit en wat lijkt op bekende staartjes. Ze moet een mysterieus kwaad bestrijden met haar geweren en Witch Time-vaardigheid om de tijd te vertragen. Deze keer is Bayonetta’s vizier gericht op biowapens gemaakt door mensen genaamd Homunculi die proberen het over te nemen.

Vecht je een weg door de straten van Tokio, de bergen van China en vele andere plaatsen! Onderweg kom je een hele hoop Bayonetta’s tegen, de een nog cooler dan de ander. Je zult ook snijden en doden als Viola, een brutale heks in opleiding die vecht met een zwaard en haar vriend, de demon Cheshire, die een beetje onvoorspelbaar is. Ontdek wat er met Bayonetta zal gebeuren en of deze vreemde groep de echte wereld echt kan redden.