Bayonetta 3 – details opgedoken

Bayonetta 3 – details opgedoken

Een Bayonetta 3-classificatielijst heeft ons een paar hints over het verhaal gegeven en lijkt te bevestigen dat er leaderboards zullen zijn.

Australië gaf de Nintendo Switch-only game half juni een rating. Als onderdeel daarvan leren we wie de grootste bedreiging in het spel is en waar de hele reis over gaat.

Bayonetta 3 details

Bayonetta 3 is een actie-avonturenspel waarin menselijke personages een reeks fantasierijke omgevingen doorlopen en vechten tegen monsters genaamd Homunculi en een slechterik genaamd Singularity. Om te voorkomen dat Singularity de bekende werelden vernietigt, moeten spelers naar een eiland genaamd Thule gaan.

Afgezien van de verhalen, zegt de Australische classificatie ook dat er online leaderboards zullen zijn. Nintendo en PlatinumGames hebben nog niets officieels gezegd over wat ze van plan zijn. Met Bayonetta 2 kun je samenwerken met een vriend om online te vechten, en je kunt dit ook doen met draadloze multiplayer.

Over Bayonetta 3

De heks is terug en sterker dan ooit tevoren!

In een nieuwe, over-the-top climax-actiegame voor Nintendo Switch, beweegt Bayonetta zich door veel verschillende plaatsen. De hoofdpersoon, Umbra Witch, heeft een waanzinnige nieuwe outfit en wat lijkt op bekende staartjes. Ze moet een mysterieus kwaad bestrijden met haar geweren en Witch Time-vaardigheid om de tijd te vertragen. Deze keer zijn Bayonetta’s zinnen gericht op biowapens gemaakt door mensen genaamd Homunculi die proberen het over te nemen.

Vecht je een weg door de straten van Tokio, de bergen van China en vele andere plaatsen! Onderweg kom je een hele hoop Bayonetta’s tegen, de een nog cooler dan de ander. Je zult ook snijden en doden als Viola, een brutale heks in opleiding die vecht met een zwaard en haar vriend, de demon Cheshire, die een beetje onvoorspelbaar is. Ontdek wat er met Bayonetta zal gebeuren en of deze vreemde groep de echte wereld echt kan redden.

Bayonetta 3 voor Nintendo Switch komt uit op 28 oktober 2022. Dit is bijna vijf jaar nadat het werd aangekondigd tijdens The Game Awards 2022.

Ad