Bayonetta 3 – Maak kennis met Viola

Bayonetta 3 – Maak kennis met Viola

Game Informer bleef verslag doen van de aankomende Platinum Games-game Bayonetta 3, en ze gaven fans een kijkje in Viola, een van de nieuwe speelbare personages die zich bij de formidabele Bayonetta voegt. Platinum Games beschrijft Viola als een felle en strijdlustige heks in opleiding die een zwaard en een mercurial sidekick genaamd Cheshire gebruikt.

video
play-rounded-fill

Dit is Viola

Als de Homunculi haar universum binnenvallen en daar tegen Bayonetta vechten, verschijnt Viola voor het eerst in de proloog in het andere rijk. Het alternatief Luka weerhoudt Viola ervan haar te helpen.

Na de aanval van Homunculi zoeken Bayonetta, Jeanne, Enzo en Rodin onmiddellijk na de proloog van de game veiligheid bij The Gates of Hell. Viola stormt de kroeg binnen terwijl de heksen hun volgende zet beraadslagen en begroet Bayonetta en Jeanne met een bekende begroeting, maar geen van beiden weet wie ze is.

Als ze dit beseft, zegt Viola dat ze uit een parallel universum komt waar ze beiden kent en dat ze op zoek is naar Sigurd, een wetenschapper, en een apparaat dat bekend staat als een Chaos Gear in om de Homunculi te stoppen. Bayonetta en Cheshire worden allebei naar het eiland Thule gebracht, een kruispunt tussen verschillende realiteiten, door Viola, die beweert dat ze allebei nodig zullen zijn om het multiversum te behoeden voor afbrokkeling. Cheshire wordt opgeroepen om haar capaciteiten te demonstreren.

Viola’s uiterlijk

Viola is een jonge dame met kort, blond haar dat is bijgesneden in een symmetrische pixie-snit en is doorspekt met blauwe strepen en roze kleuren op de achterkant van haar hoofd, dat is geschoren. Ze heeft twee piercings in haar linkeroor in de vorm van een kattenkop, schitterende paarse en blauwe make-up en blauwe lippenstift.

Viola heeft een witte grafische blouse die haar middenrif ontbloot onder een zwart leren jack dat is verfraaid met spikes en gespen op de schouders en polsen. Ze lijkt een aantal van de puntige pijlen te hebben die ze om haar middel kan gooien en heeft een holster voor haar zwaard rond de achterkant van de jas. Haar legging heeft een vergelijkbare stijl, maar is rood van kleur, en haar riem bestaat uit meerdere blauwe tartan-zakjes. Ze is gekleed in zwarte leren laarzen die iets boven de knie vallen.

Altviool draagt ​​een karmozijnrode en gouden tosogu-houder op haar rug om haar katana, Mabu-Dachi, te dragen.

Over Bayonetta 3

De heks is teruggekeerd en ze is sterker dan ooit!

In een gloednieuw, waanzinnig climax actiespel voor de Nintendo Switch schrijdt Bayonetta door verschillende instellingen. De titulaire Umbra Witch moet haar kenmerkende wapens en tijdvertragende Witch Time-vaardigheid gebruiken om een ​​mysterieus kwaad te bestrijden terwijl ze een vreselijke nieuwe outfit en vreemd herkenbare staartjes aantrekt. Deze keer is Bayonetta op jacht naar binnenvallende Homunculi, door de mens gemaakte biowapens.

Vecht je een weg door de Chinese bergen, de straten van Tokio en nog veel meer plaatsen! Je komt langs de weg een virtuele coven van Bayonetta’s tegen, de ene nog glamoureuzer dan de andere. Als Viola, een vurige heks in opleiding die vecht met een zwaard en een wispelturige metgezel, de demon Cheshire, zul je ook vijanden snijden en afslachten. Ontdek het lot van Bayonetta en of deze magische unie inderdaad de realiteit kan behouden.

Op 28 oktober is Bayontta 3 beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Ad