Biomorph aangekondigd

Biomorph aangekondigd

Biomorph, een 2D-achtige Metroidvania-game boordevol actie, werd aangekondigd door Lucid Dreams Studio. Het zal ergens in 2023 uitkomen op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Biomorph

Biomorph speelt zich af in een enorme, met de hand getekende 2D-wereld vol vijanden.

In Biomorph gebruiken spelers hun vaardigheden om een ​​grote, andere wereld te verkennen. Los puzzels en platformuitdagingen op, vecht tegen gevaarlijke monsters en neem hun vormen aan om hun krachten te gebruiken. Maar wees voorzichtig, want elk wezen dat je verslaat, kan terugkomen met nieuwe en nog engere vaardigheden.

Spelers moeten de stad Blightmoor herbouwen en vrienden maken met de mensen die daar wonen om meer te weten te komen over hun verleden en de geschiedenis van de stad. Spelers verbeteren hun personages terwijl ze door de grote gebieden rond de stad vechten en nieuwe vaardigheden, aandenkens en blauwdrukken verzamelen. De reis zal onze held een aantal verrassende en enge dingen over zijn verleden laten zien.

Kenmerken

  • Dood de vijanden en neem hun vorm aan om als hen te spelen. Spelers kunnen hun vaardigheden gebruiken om tegen andere vijanden te vechten of hun vaardigheden gebruiken om zich te verplaatsen op plaatsen die nog niet zijn verkend.
  • Vecht je een weg door een sterk AI-systeem waarbij wezens waar je al tegen hebt gevochten nieuwe krachten ontgrendelen wanneer je teruggaat naar dezelfde delen van het spel.
  • Verken een enorme, niet-lineaire wereld met 16 verschillende omgevingen die allemaal met elkaar verbonden zijn en in elke volgorde kunnen worden verkend. Er zijn optionele eindbaasgevechten, vreemde NPC’s en talloze geheimen en upgrades om de meest gedurfde ontdekkingsreiziger te belonen.
  • Je kunt kiezen hoe je wilt vechten door verschillende melee- en afstandswapens te gebruiken, die elk hun eigen upgradeboom hebben, om vijanden te raken en neer te schieten.
  • Door verschillende unieke vaardigheden uit te rusten en te combineren die je kunt verbeteren, kun je verschillende builds maken die bij je speelstijl passen.
  • Verander hoe Blightmoor, de belangrijkste hub van de game, eruitziet om het je eigen te maken en je meer thuis te voelen.