Blasphemous – Wounds Of The Evertide – Gratis update lanceert 9 december – vervolg aangekondigd

Blasphemous – Wounds Of The Evertide – Gratis update lanceert 9 december – vervolg aangekondigd

Uitgever Team17 en ontwikkelaar The Game Kitchen hebben een grote update gedeeld over de gothic horrorgame Blasphemous.

Ten eerste krijgt de game op 9 december 2021 nog een laatste grote update. Deze update voegt een gloednieuw hoofdstuk toe met de naam Wounds Of The Evertide, dat het laatste hoofdstuk zal zijn van het verhaal van Blasphemous.

video
play-rounded-fill

About Wounds Of The Evertide 

Doe mee met de Penitent One tijdens zijn laatste proef in Blasphemous, met de introductie van het laatste DLC-hoofdstuk van de game, Wounds of Eventide, gratis beschikbaar op 9 december, evenals een teaser voor het vervolg in 2023.

Vervolg komt eraan

Ten tweede heeft het team bevestigd dat Blasphemous II in de maak is, gepland voor 2023. Op het moment van schrijven zijn er geen specifieke platforms voor het vervolg aangekondigd.

Over godslasterlijk

Er is een vuile vloek gevallen op het land van Cvstodia en al zijn inwoners – het staat gewoon bekend als The Miracle.

Speel als The Penitent One – een enige overlevende van het bloedbad van de ‘Silent Sorrow’. Gevangen in een eindeloze cyclus van dood en wedergeboorte, is het aan jou om de wereld te bevrijden van dit verschrikkelijke lot en de oorsprong van je angst te bereiken.

Verken deze nachtmerrieachtige wereld van verwrongen religie en ontdek de vele geheimen die diep van binnen verborgen zijn. Gebruik verwoestende combo’s en brute executies om de hordes groteske monsters en titanische bazen te verslaan, die allemaal klaar staan ​​om je ledematen eraf te rukken. Zoek en gebruik relikwieën, rozenkransen en gebeden die een beroep doen op de krachten van de hemel om je te helpen bij je zoektocht om je eeuwige verdoemenis te breken.

Belangrijkste kenmerken:

Verken een niet-lineaire wereld: overwin angstaanjagende vijanden en dodelijke vallen terwijl je je door verschillende landschappen waagt en op zoek gaat naar verlossing in de donkere gotische wereld van Cvstodia.

Brutale gevechten: laat de kracht van Mea Culpa, een zwaard geboren uit schuldgevoelens, los om je vijanden af ​​te slachten. Verwerf verwoestende nieuwe combo’s en speciale bewegingen terwijl je alles op je pad zuivert.

Uitvoeringen: ontketen je woede en geniet van de bloederige verminking van je tegenstanders – allemaal in prachtig weergegeven, pixel-perfecte uitvoeringsanimaties.

Pas je bouwwerk aan: ontdek en rust relikwieën, rozenkranskralen, gebeden en zwaardharten uit om je de nieuwe vaardigheden en stat-boosts te geven die je nodig hebt om te overleven. Experimenteer met verschillende combinaties die bij je speelstijl passen.

Epic Boss Battles: Hordes gigantische, verwrongen wezens staan ​​tussen jou en je doel. Leer hoe ze bewegen, hun verwoestende aanvallen overleven en zegevieren.

Ontgrendel de mysteries van Cvstodia: de wereld zit vol gekwelde zielen. Sommigen bieden je hulp aan, sommigen vragen er misschien iets voor terug. Ontdek de verhalen en het lot van deze gekwelde personages om beloningen te krijgen en een dieper inzicht te krijgen in de duistere wereld waarin je leeft.