Bloodstained – Roguelike geannuleerd; Randomizer neemt de plaats in

Bloodstained – Roguelike geannuleerd; Randomizer neemt de plaats in

Koji Igarashi deelde een ontwikkelingsupdate op de Bloodstained: Ritual Of The Night Kickstarter-pagina, met enkele updates in de richting van Nintendo Switch en een kleine wijziging in de plannen.

In de blog legt Igarashi uit dat het Roguelike doel voor Bloodstained helaas is geschrapt omdat het onverenigbaar is met de game-engine. Het wordt vervangen door een nieuwe Randomizer-modus die gratis is voor alle spelers.

Verder sprak Igarashi ook een beetje over het toevoegen van meer verbeteringen aan de Switch-versie.

Wijzigingen in gamemodus

Een van de beloofde stretchdoelen voor de game was Roguelike. Helaas is de code die vroeg in de ontwikkeling van de game is gemaakt, momenteel niet compatibel met dit type gameplay (vooral een procedureel gegenereerd kasteel). Daarom moeten we helaas mededelen dat we Roguelike niet zullen ontwikkelen als onderdeel van de geplande streefdoelen van het project.

We weten dat dit een modus is waar velen van u gretig op anticipeerden en we verontschuldigen ons dat we het niet kunnen doen zoals gepland.

We willen geen gat in het roster laten, dus hebben we een nieuwe spelmodus ontwikkeld die “Randomizer” wordt genoemd. Randomizer wordt gestart met Zangetsu en is gratis beschikbaar. Details over Randomizer worden hieronder beschreven.

Boss Revenge-modus

Op Discord werd eerder gezegd dat de “Boss Revenge” -modus tegelijk met Zangetsu werd gelanceerd. Deze verklaring is ten onrechte afgelegd. Boss Revenge is gepland voor de inhoudsupdate die volgt op Zangetsu en Randomizer.

Switch nieuws

Switch-spelers hebben misschien de 1.04-update al opgemerkt die in januari live is gegaan. Hoewel dit de laatste Switch-update was die vooral op prestaties was gericht, zijn we nog niet klaar met het verbeteren van het platform. Switch heeft een lange weg afgelegd sinds de lancering en we zijn blij met de vooruitgang die het heeft geboekt, maar er is nog meer te doen (vooral in grote kamers / drakentorens). We zullen continu verbeteringen en inhoudsupdates uitrollen om de ervaring zo soepel mogelijk te maken.

Cadans inhoud

Switch 1.04 heeft alle platforms (PC, PS4, Xbox en Switch) in ‘Content Parity’ gebracht, wat een mooie manier is om te zeggen dat ze allemaal dezelfde dingen hebben. Dit was een grote mijlpaal voor het spel. Wanneer alle platforms zich op dezelfde plaats bevinden, worden toekomstige updates eenvoudiger te beheren. De productieteams kunnen allemaal aan dezelfde inhoud werken en updates volgens een schema vrijgeven met kortere tussenruimten.

Details van de randomisatiemodus

Randomizer is de verhaalcampagne die u gewend bent, maar met een twist. Voordat een game wordt gestart, kunnen spelers maximaal acht verschillende gameparameters kiezen die tijdens de playthrough worden willekeurig gemaakt.

Als voorbeeld betekent “Items – Retain-methode” dat items worden gevonden in dezelfde spawn-methode (kist, mob drop, etc.) als normaal. Items die in kisten worden gevonden, worden nog steeds in kisten gevonden, ze worden gewoon gemengd. “Totaal willekeurig” betekent dat alles overal kan vallen.

De modus zorgt voor beveiligingen om ervoor te zorgen dat items die nodig zijn om de game te voltooien, beschikbaar zijn, zodat je je voortgang niet kunt blokkeren.

Nadat u uw selecties hebt gemaakt, kunt u een seed genereren die u kunt gebruiken als referentie of om met iemand anders te delen. Bovendien zal een timer je voortgang door het spel volgen en je voltooiingstijd weergeven aan het einde van een run.

We hopen dat iedereen van de nieuwe modus zal genieten en zal werken om de kortst mogelijke tijd te krijgen voor uw permutaties!

Ad