Bo: Path of the Teal Lotus komt naar Nintendo Switch

Bo: Path of the Teal Lotus komt naar Nintendo Switch

Bo: Path of the Teal Lotus wordt gemaakt voor Nintendo Switch, volgens Squid Shock Studios.

Het handgetekende Metroidvania-spel werd eerder gefinancierd op Kickstarter, waar het ongeveer $ 175.000 aan donaties opleverde. Onlangs is het in het nieuws geweest omdat is ontdekt dat AM2R-leden voorop lopen in de ontwikkeling. AM2R was een remake van Metroid 2, gemaakt door fans.

video
play-rounded-fill

Over Bo: Pad van de Teal Lotus

In Bo: Path of the Teal Lotus, een ‘nooit eerder verteld verhaal’ uit de Japanse folklore, nemen spelers de rol aan van een Tentaihana, een bloem die uit de lucht viel om deel te nemen aan een mysterieus oud ritueel. Het belangrijkste wapen voor het personage is een speciale staf, die ook kan worden gebruikt om magische vaardigheden te ontgrendelen naarmate het spel vordert. Mensen hebben gezegd dat Okami, Hollow Knight, Paper Mario, Spirited Away, Attack on Titan en andere games en anime hen hebben geïnspireerd.

Bo: Path of the Teal Lotus is een handgetekende 2D Metroidvania-platformgame die zich afspeelt in een kleurrijke wereld van Japanse folklore. Gebruik je legendarische b-staf om te stuiteren en soepel door een heerlijk demonische Oost-Aziatische koortsdroom te bewegen. Gebruik het strakke bewegings- en resetsysteem om snel en gracieus op plaatsen te komen, of gebruik het om weer op de been te komen na een val.

Een bekende 2D side-scrolling actieplatformgame die klassieke handgetekende animaties en landschappen combineert met nieuwe sfeervolle toeters en bellen die de ervaring zowel nieuw als gezellig maken.

Strakke bediening voor platformgames. B voelt geweldig om te besturen en spelers zullen het gevoel hebben dat ze veel vrijheid hebben als ze in de flow-toestand komen en de moeilijke platformuitdagingen oplossen.

Ontdek een vreemde wereld! De wereld van B is wijd open en zit vol met links. Verken alles, van spookachtige badhuizen tot een bruisende stad die eruitziet alsof het door de Japanners is gebouwd. Vind manieren om terug te gaan naar plaatsen waarvan je dacht dat je alles al had gezien en nieuwe wegen en verrassingen te openen.

Ontdek hoe je krachtige nieuwe vaardigheden kunt gebruiken! Brouw en drink mysterieuze thee om B’s vermogen te ontgrendelen om de vorm van haar staf te veranderen. De Mochi Mallet, Blossom Dash en de Grappling Gun maken allemaal deel uit van de set.

Daruma pop Krijg een boost! Door tijdens je reis daruma-poppen te verzamelen, kun je je vaardigheden afstemmen en unieke voordelen (of nadelen) krijgen. Alle daruma-poppen beginnen met één oog klaar. Ze kunnen worden veranderd in een tweeogige daruma waarvan het voordeel beter is dan dat van het origineel. Deze schattige daruma-poppen zullen je bij elke stap bijstaan.

Er zijn veel rare en schattige yokai (Japanse monsters uit de folklore) en originele personages gebaseerd op Japanse culturele archetypen. Traditionele 2D-beeld-voor-beeld-animatie wordt gebruikt om al deze personages en vijanden tot leven te brengen. Help ze met hun zijmissies, of kom gewoon langs voor een praatje en een kopje thee.

Geweldige baasgevechten! Tijdens je reis ontmoet je veel enorme monsters uit de Japanse mythologie. Gebruik wat je hebt geleerd en geleerd om ze te verslaan en verder te gaan in je zoektocht.

Prachtige handgetekende gebieden en landschappen die je het gevoel geven dat je er echt bent.

Moises Carmago schreef een prachtige originele partituur die traditionele Japanse instrumenten op een prachtige manier combineert met moderne orkestmuziek.

Meer informatie vindt u hier; https://www.kickstarter.com /projects/squidshockstudios/bo-a-hand-drawn-2d-adventure-based-on-japanese-folklore/

De Nintendo Switch krijgt Bo: Path of the Teal Lotus in 2023.