Bomb Rush Cyberfunk helaas uitgesteld tot zomer 2023

Bomb Rush Cyberfunk helaas uitgesteld tot zomer 2023

Bomb Rush Cyberfunk is helaas uitgesteld. Team Reptile zei zojuist dat het project nu in de zomer van 2023 zal komen.

Er werd voor het eerst gezegd dat de game in augustus 2017 naar de Switch zou komen. Team Reptile was van plan om de game dit jaar af te maken en als tijdelijke console-exclusief uit te brengen. Maar de extra tijd zal worden gebruikt om “een uniek en bevredigend spel” te maken.

Team Reptile zei op sociale media: “We zijn er zeker van dat als we de game dit jaar uitbrengen, het niet op een niveau komt waar we blij mee zouden zijn.” Bomb Rush Cyberfunk zal pas in de zomer van 2023 klaar zijn omdat we een leuk en uniek spel willen maken.

Over Bomb Rush Cyberfunk

Team Reptile brengt je Bomb Rush Cyberfunk, een funkstijl van 1 seconde per seconde die zeer geavanceerd is. Graffiti gaat naar nieuwe hoogten in een wereld gecreëerd door Dion Koster, waar zelfbenoemde crews hun eigen boostpacks hebben. Begin je eigen encryptie en dans, schilder, bedrieg, vecht met de politie en stel je claim op de uitsteeksels en holtes van een uitgestrekte metropool in een alternatieve toekomst op de muziek van Hideki Naganuma.

Feiten:

  • In het spel kun je je vrij bewegen door de driedimensionale straten als elk lid van je team.
  • Het doel is om te falen en naam te maken. Er zijn veel plekken in elke buurt waar je graffiti kunt schilderen. Zodra je genoeg REP hebt, kun je de lokale bemanning uitdagen voor het territorium.
  • Bevat een uniek trick-systeem waarmee je zowel op de grond als in de lucht kunt grinden, sliden, wallrunnen en tricks kunt doen.
  • Je zult veel vreemde mensen ontmoeten.

Over de graffiti

Je boostpack maakt het je gemakkelijk om zelfs op de gekste plekken te komen. Als je in de buurt bent van een plek met graffiti, kun je de graffiti-modus inschakelen en in de lucht zweven. Raak alle doelen en het stuk dat verschijnt, hangt af van de volgorde waarin je ze raakt. Als de plekken groter zijn, zijn er meer om te raken voordat de timer afloopt.

Over de trucs

Je kunt combo’s maken van je trucs en graffiti om je score te verhogen. Als je een combo krijgt, verandert je score in een powerboost. Hoe stijlvoller je bent, hoe meer je deze boostkracht kunt gebruiken om op topsnelheid door de stad te vliegen. Als je een gekke combo maakt, ga je naar de Bomb Rush-modus, die je een oneindige hoeveelheid boostkracht geeft.