Bravery & Greed komt

Bravery & Greed komt

Team17 en Rekka Games werken samen om Bravery & Greed op de Nintendo Switch te brengen. De titel komt uit in de tweede helft van 2022.

video
play-rounded-fill

About Bravery & Greed

Bravery & Greed is een coöperatieve beat-em-up kerker-brawler waarmee maximaal vier mensen tegelijk kunnen spelen. Het combineert fantasie-arcade-gameplay met permadeath en roguelike-elementen, en het doel is om zoveel mogelijk goud en schatten te krijgen.

Spelers kunnen kiezen uit vier klassen: de wendbare Rogue, de dappere Warrior, de vreemde Wizard of de sterke Amazon. Elk heeft unieke vaardigheden en capaciteiten.

Er zullen een aantal spelmodi zijn, zoals de Adventure-modus, die een traditionele campagne zal hebben met verschillende omgevingen en vijanden waartegen spelers kunnen vechten. Er zal ook een modus zijn genaamd “Horde Mode”, waarin golven van vijanden die nooit stoppen met komen, het spel moeilijker en moeilijker zullen maken. Er zijn ook plannen voor PvP-modi. Multiplayer-spellen kunnen zowel lokaal als online worden gespeeld.

In Bravery & Greed kunnen spelers, als het op vechten aankomt, vaardigheden pareren, ontwijken en jongleren om vernietigende spreuken uit te spreken op vijanden, bazen en zelfs bondgenoten die niet weten wat er gaat komen. Kerkers zijn ook plaatsen waar spelers spullen kunnen vinden om uit te rusten, zoals handschoenen, laarzen, amuletten en toverstokken.

Voorwerpen zijn verbonden met vier verschillende paden in het spel en elk pad heeft voordelen die de manier waarop je speelt veranderen. Zodra een speler een pad kiest, moet hij erop blijven tot hij sterft. Volgers die op mensen of dieren lijken, zijn ook te vinden in levels om met spelers te vechten.