Brawlhalla – Avatar: The Last Airbender samenwerking

Brawlhalla – Avatar: The Last Airbender samenwerking

Brawlhalla heeft aangekondigd dat het populaire tv-programma Avatar: The Last Airbender aan de game wordt toegevoegd. Op 16 november 2022 kunnen spelers de inhoud in handen krijgen.

video
play-rounded-fill

Avatar: The Last Airbender-samenwerking

Aang, Toph en Zuko maken zich allemaal klaar om te vechten als respectievelijk Wu Shang, Kor en Hattori.

Aang is de laatste Airbender en de enige bekende overlevende van de Air Nomads. Hij is een Epic Crossover voor Wu Shang. Zijn lot is om de kunst van de Avatar te leren en de Vuurheer van de Vuurnatie te verslaan. Omdat Aang de Avatar is, moet hij alle vier de elementen leren beheersen: water, aarde, vuur en lucht. Hij houdt ervan om trucjes uit te halen en wil dat zijn leven gevuld is met leuke dingen om te doen. Aang gebruikt de Gauntlets en de Speer, en zijn Signature-aanvallen laten zien dat hij alle vier de elementen buigt en zelfs in de Avatar-staat gaat.

Toph, een Epic Crossover voor Kor, werd blind geboren en leerde zich aan te passen en het goed te doen toen ze opgroeide. Als sterke Earthbender is ze koppig, maakt het haar niet uit wat andere mensen denken, is ze erg zeker van zichzelf en houdt ze ervan te zeggen en te doen wat ze wil. Ze houdt er niet van als mensen haar vertellen wat ze moet doen, maar ze vindt het niet erg om andere mensen te vertellen wat ze moet doen. Ze is eraan gewend om onderschat te worden, dus gebruikt ze de verkeerde ideeën die mensen over haar hebben om vooruit te komen. Toph gebruikt de Gauntlets en Hammer, en haar Signatures maken gebruik van haar vermogen om de aarde te buigen om haar aanvallen sterker te maken.

Zuko is een epische crossover voor Hattori. Hij is de zoon van Vuurheer Ozai en een machtige Vuurmeester. Hij werd uit de Vuurnatie gezet omdat hij zich uitsprak tegen zijn Vader en de verovering van de Vuurnatie. Tijdens zijn missie om de Avatar te vinden en terug te brengen, ging Zuko door veel innerlijke onrust en strijd. Generaal Iroh hielp Zuko om zich bij de Avatar-groep aan te sluiten, zodat hij Aang kon leren vuursturen te gebruiken en zowel zijn eer als die van de Vuurnatie te herstellen. Zuko gebruikt het zwaard en de speer, en in zijn handtekeningen doet hij alsof hij de Blauwe Geest is en laat hij zijn beheersing van vuursturen los.

Er werd ook gezegd dat de Battle Boots in december een nieuw wapen zullen zijn in Brawlhalla. Ubisoft en Blue Mammoth zeggen dat ze op een later tijdstip meer informatie zullen delen over de eerste Legend die Battle Boots gebruikt.

Brawlhalla is een gratis te spelen game voor de Nintendo Switch. De Nintendo Switch eShop is waar je hem nu kunt krijgen.

Ad