Breakneck City – 22 minutes aan gameplay

Breakneck City – 22 minutes aan gameplay

Breakneck City, een old-school beat ’em up, heeft wat speeltijd gekregen voor de release met in totaal 22 minuten gameplay door Handheld Players.

video

Over Breakneck City

Sidney Flintlock en Justine Jacobs gaan de straat op om wat hoofden in te slaan wanneer een gemene bende hun geliefde videotheek probeert af te branden. Breakneck City is een retro-stijl 3D beat ’em up die de nadruk legt op interacties met de omgeving. Breakneck City introduceert vechtactie in de stijl van de late jaren 90 voor een nieuwe generatie met low-poly-visuals, pixelart-texturen en de mogelijkheid om mee te doen voor lokale coöp-games met 2 spelers.

Pons, trap en ontwijk je een weg door zes moeilijke levels, waaronder grootstedelijke straten, een dansclub, wolkenkrabbers en meer! Neem het op tegen bendes van verschillende soorten tegenstanders en formidabele bazen. Pak wapens op om je slagkracht te verbeteren en profiteer van de omgeving. Zwaai van lantaarnpalen, schop je tegenstanders in vuilnisbakken of uit ramen en geef dodelijke duikschoppen vanuit de lucht. Tegen deze lastige tegenstanders moet je het beste uit je omgeving halen!

Belangrijkste kenmerken

  • Vecht je een weg door zes handgemaakte 3D-levels!
  • Speel als een van de twee speelbare personages of sluit je aan bij een vriend om als beide te spelen in lokale coöp.
  • Voorzie jezelf van wapens om de overhand te krijgen!
  • Maak gebruik van de omgeving voor snelle verwijderingen en unieke aanvallen.
  • Waardeer de retro arcade-esthetiek en het low-poly-ontwerp.

Breakneck City zal beschikbaar zijn als eShop-download voor Nintendo Switch.

Ad