Breath Of The Wild 2 – Komt niet ALLEEN naar Nintendo Switch?

Breath Of The Wild 2 – Komt niet ALLEEN naar Nintendo Switch?

Een paar jaar geleden werd het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild aangekondigd. Ondanks een aankondiging dat de release van de game wordt uitgesteld tot volgend jaar, samen met een nieuwe trailer, is de voortgang geleidelijk maar consistent geweest. De trailer leidde tot interessante speculaties onder techneuten.

Een daarvan zijn de lieve mensen van Digital Foundry; Richard Leadbetter, John Linneman en Alex Battaglia bespraken de trailer die vorige maand werd uitgebracht in een recente aflevering van Digital Foundry Weekly.

video
play-rounded-fill

Digital Foundry waarom Breath of the Wild 2 niet alleen voor Nintendo Switch is;

Ze gingen ook in op de technische componenten van de trailer, zoals anti-aliasing, 1080p/720p-rendering, tekenafstanden en meer.

Eindelijk werd vastgesteld dat de game gewoon te groot zou kunnen zijn om op de Nintendo Switch te draaien, en dat deze waarschijnlijk zal worden bewaard voor een krachtiger apparaat. Volgens Battaglia zou het vervolg op dezelfde manier kunnen worden gelanceerd als zijn voorganger, met een release voor de Nintendo Switch en welk systeem dan ook.

De camera-uitsparingen in de teaser toonden onberispelijke anti-aliasing en de volumetrische wolken braken niet af toen Link ze in de lucht naderde, aldus Battaglia. Hierdoor denkt Battlaglia dat de game op een nieuwere, krachtigere Nintendo Switch wordt gespeeld.

Linneman wees er echter op dat dit niet iets is wat Nintendo gewoonlijk doet. Wanneer Nintendo games in trailers laat zien, zorgt het er normaal gesproken voor dat de game precies is zoals deze op de hardware draait. Niets is officieel gemaakt, en dit alles is een veronderstelling op basis van observaties.

Ad