Bridge Constructor: The Walking Dead – Eerste 12 minuten

Bridge Constructor: The Walking Dead – Eerste 12 minuten

Heb je de juiste vaardigheden en humor om de mensheid te laten overleven in Bridge Constructor: The Walking Dead? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 12 minuten bekijken.

Bridge Constructor: The Walking Dead ziet spelers stabiele ontsnappingsroutes creëren voor overlevenden, terwijl ze dodelijke vallen opzetten om zombies te vernietigen!

video
play-rounded-fill

Over Bridge Constructor: The Walking Dead

Ervaar het plezier van KILLING WALKERS met de KRACHT van je BRAIN!

Bereid je voor op de ultieme mashup-ervaring! Bridge Constructor: The Walking Dead combineert de legendarische en uitdagende puzzelgameplay van Bridge Constructor ™ met het post-apocalyptische zombie-universum van AMC’s The Walking Dead.

Sluit je aan bij een groep overlevenden die vechten tegen hordes ondode wandelaars en een vijandige menselijke gemeenschap. Bouw bruggen en andere constructies door sombere landschappen en verwoeste constructies. Werk samen met populaire personages zoals Daryl, Michonne en Eugene, en creëer een veilige doorgang voor iconische voertuigen uit de serie.

Gebruik beweegbare waterpasobjecten, explosieven en aas in je voordeel terwijl je wandelaars in dodelijke vallen lokt en je overlevenden in veiligheid brengt. Geniet van de op fysica gebaseerde razernij en ragdoll-animaties terwijl wandelaars bezwijken voor de zwaartekracht.

Kenmerken

  • AMC’s The Walking Dead meets Bridge Constructor ™
  • Maak uitgebreide constructies en dodelijke vallen
  • Een boeiend plot met nieuwe gezichten en iconische personages en voertuigen uit de serie
  • Talloze hersenkrakende niveaus en talloze hersenetende wandelaars
  • Maak gebruik van bewegende voorwerpen en explosieven om wandelaars naar hun ondergang te lokken.
  • Red je overlevenden en verpletter de hordes ondoden
  • Brutaal grappige rollator-ragdoll-fysica.

Bridge Constructor: The Walking Dead komt op 19 november 2020 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 13,49 USD (meestal $ 14,99 USD)