Bug Fables – Turn-Based Adventure RPG – Trailer

Bug Fables – Turn-Based Adventure RPG – Trailer

Uitgever Dangen Entertainment en ontwikkelaar Moonsprout Games hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor het aankomende avontuur RPG Bug Fables.

Bug Fables bevat platte objecten met 3D-fysica en laat spelers in-game helden besturen terwijl ze springen en hun respectieve unieke vaardigheden gebruiken om puzzels en verdoofde vijanden op te lossen.

video
play-rounded-fill

Spelers gaan op zoek naar een verscheidenheid aan unieke en kleurrijke gebieden. De game bevat ook turn-based gevechten met getimede knopaanslagen die de vaardigheden van de personages kunnen verbeteren, vergelijkbaar met de Paper Mario-games.

Over Bug Fables

Kleine helden. Groot avontuur. Bug Fables is een avontuurlijke RPG die drie helden volgt, Vi, Kabbu en Leif, terwijl ze aan een epische zoektocht beginnen in Bugaria op zoek naar schatten en onsterfelijkheid.

De game combineert platte objecten met 3D-fysica terwijl de speler springt en maakt gebruik van de unieke vaardigheden van de helden om puzzels op te lossen en vijanden te verdoven terwijl hij een verscheidenheid aan unieke, kleurrijke gebieden verkent. Battles zijn turn-based en met getimede knopingangen die je vaardigheden kunnen verbeteren.

Bug Fables-verhaal

Verborgen in het gebladerte van de natuur ligt een klein maar welvarend continent – Bugaria. Insecten van over de hele wereld reizen er naartoe op zoek naar de schat die erover verspreid ligt. De meest gewilde van deze overblijfselen is The Everlasting Sapling! Het eten van slechts één van zijn bladeren kan zelfs onsterfelijkheid verlenen!

Op zoek naar dit oude artefact, reist een dapper team van ontdekkingsreizigers – Vi, Kabbu en Leif – door veel verschillende omgevingen. Om dit te doen, moeten ze samenwerken om puzzels op te lossen, sterke vijanden te verslaan en de algemene insectenpopulatie te helpen!

KENMERKEN

  • 6 hoofdstukken met verhalen over de helden in Bugaria!
  • Veel unieke gebieden, waaronder: The Ant Kingdom, de verraderlijke Snakemouth Den, de pittoreske Golden Hills, The Lost Sands en het huis van Vi, het Bee Kingdom!
  • Een enorme overworld die overgaat in turn-based gevechten! Gebruik Vi’s Beemerang, Leif’s ijsmagie of Kabbu’s hoorn om jezelf te verdedigen tegen vijanden!
  • Actiecommando’s die aanvallen effectiever kunnen maken, of vijandelijke aanvallen blokkeren!
  • Een kooksysteem om ingrediënten om te zetten in items die je kunnen helpen in de strijd!
  • Een rammelsysteem waarmee je je feest met elkaar kunt laten communiceren terwijl ze alle geheimen ontdekken die Bugaria in petto heeft!
  • Ontwikkelaar: Moonsprout Games S.A.
  • Platform: PC (Steam), Nintendo Switch, PS4
  • Spelers: 1
  • Release: 2019
Ad