Bugsnax en The Isle of Bigsnax

Bugsnax en The Isle of Bigsnax

De nieuwe The Isle of Bigsnax-content van Bugsnax heeft een nieuwe trailer, met dank aan Young Horses. Het kernspel, evenals de bonusinhoud, is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Bugsnax neemt je mee naar Snaktooth Island, de thuisbasis van de beroemde half-bug, half-snack-monsters die bekend staan ​​als Bugsnax.

video
play-rounded-fill

The Isle of Bigsnax

Je bent uitgenodigd door de onverschrokken ontdekkingsreiziger Elizabert Megafig, maar wanneer je aankomt, kan je gastheer niet worden gevonden, haar tent ligt in puin en haar volgelingen zijn alleen verspreid over het eiland… en hebben honger! Het is jouw verantwoordelijkheid om de geheimen van Snaktooth Island te ontdekken: wat is er van Lizbert geworden? Wat zijn Bugsnax precies en waar komen ze vandaan? Het belangrijkste is: waarom smaken ze ZO GOED?

Kenmerken

  • Vul je Snax-pakket! Ontdek, jaag en vang alle 100 verschillende Bugsnax-soorten met behulp van verschillende constructies en aas.
  • Ga op een smakelijke zoektocht! Verken de gevarieerde biomen van Snaktooth Island om de bewoners van Snaxburg te vinden en je er weer bij te voegen.
  • Als je iemand te eten geeft, besef je dat we zijn wat we ook eten! Vul je nieuwe vrienden met Bugsnax om ze verschillende verschijningsvormen te geven.
  • Ga de diepte in om de waarheid te vinden! Volg elke aanwijzing om meer te ontdekken over de bonte bemanning van Lizbert en de geheimen van Snaktooth Island.
  • Retour voor seconden! Zoek neventaken en ga van de gevestigde weg af om je vaardigheden op de proef te stellen tegen enge supergrote Bugsnax!
  • Doe alsof je thuis bent! Voltooi brievenbustaken, koop versieringen om je hut te versieren en vooral, zet petten op je favoriete Snax!

Bugsnax is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Fangamer zal een fysieke editie uitbrengen.