Burger Bistro Story komt op 21 April

Burger Bistro Story komt op 21 April

Kairosoft is terug op Nintendo Switch met meer managementsim-plezier – deze keer zullen gamers hun handen vuil maken met fastfood.

Burger Bistro Story is vanaf 21 april 2022 beschikbaar voor $ 14 USD in de Nintendo Switch eShop. Creëer je eigen café met een verscheidenheid aan gerechten, grill je weg naar succes en bied je klanten een echt persoonlijke ervaring!

video

Over Burger Bistro Story

Bereid je voor om versteld te staan ​​van een nieuw fastfoodwonder! Creëer je eigen restaurant en slaag door je een weg naar de top te grillen. Creëer een verscheidenheid aan recepten om uw klanten een echt persoonlijke ervaring te bieden!

Experimenteer in de keuken en denk buiten de gebaande paden. Vervang een visfilet en tartaarsaus door de runderpasteitje, of een combinatie van spek, sla en ei voor de vleespasteitje. Alleen je creativiteit is een beperking!

De goede tijden eindigen niet met hamburgers. Om de harten van uw consumenten echt te veroveren, biedt u menu’s voor bijgerechten, dranken en desserts.

Laat je beroemdheid niet het beste van je krijgen. U moet uw medewerkers begeleiden en trainen om hun capaciteiten te vergroten. Je levert klantenservice van wereldklasse, zelfs tijdens de middagspits voordat je het weet!

Houd een gestage inkomstenstroom en u kunt uw bedrijf uitbreiden. Ben je in staat om veel winkels tegelijk te beheren? Verpletter jij je tegenstanders en verover je hun territorium?

Open nu uw bedrijf en neem de voedingssector over!

Ad