Bushiden – Lange gameplay opname

Bushiden – Lange gameplay opname

Bushiden is een Kickstarter-campagne die bedoeld is om in de zomer van 2020 voor de Nintendo Switch uit te komen. De ontwikkelaar Pixel Arc Studios heeft een nieuwe video uitgebracht met drie minuten pure actieplatforms met metroidvania-invloeden.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Bushiden

Bushiden is een door Metroidvania beïnvloed actieplatform dat zich afspeelt in een futuristische wereld waar je grootste vijand nieuw leven is ingeblazen en wraak zoekt. De game combineert melee-gevechten met exploratie-elementen verspreid over 8 afzonderlijke, niet-lineaire niveaus.

video
play-rounded-fill

Je zus is verdwenen en geruchten wervelen dat Gaoh is opgestaan met een kwaadaardig leger op zijn bevel. Verken cybernetische upgrades totdat je krachtig genoeg bent om de duivelse Gaoh en zijn cybergentische leger voor eens en voor altijd te verslaan in deze futuristische actieplatformer!

Kenmerken

  • 7 niveaus om te verkennen plus een prolooggebied!
  • Overleef epische eindbaasgevechten om nieuwe traversale en vechtvaardigheden te ontgrendelen!
  • Uniek “crowd control” vechtsysteem geeft de speler krachtige opties voor het verzenden van hordes vijanden!
  • Bezoek niveaus opnieuw met verbeterde mogelijkheden om toegang te krijgen tot nieuwe gebieden, geheime beloningen te vinden en nog krachtiger te worden!
  • Verzamel valuta van gedode vijanden om gezondheidsupgrades, verbeterde shurikens, wapenoproepingen en chi-spellaanvallen te kopen!
  • Mooie, handgemaakte pixelart!