Capcom – Het optimaliseren van RE Engine was erg moeilijk, maar uitdagend en lonend

Capcom – Het optimaliseren van RE Engine was erg moeilijk, maar uitdagend en lonend

NintendoLife had de kans om te chatten met Yasunori Ichinose, directeur van Monster Hunter Rise. Ze waren geïnteresseerd om te weten te komen hoe het team RE Engine op Nintendo Switch heeft laten werken.

Dhr. Ichinose gaf toe dat het aanvankelijk problematisch was om de nieuwe hoofdgame Monster Hunter te optimaliseren met behulp van de RE Engine om goed te presteren op de Nintendo Switch.

Maar het team blijft zichzelf en de engine uitdagen om uiteindelijk topprestaties te leveren en tegelijkertijd een van de best uitziende Nintendo Switch-games tot nu toe te produceren. Hij besloot met te zeggen dat hij blij is dat ze erin zijn geslaagd de motor over te brengen.

Wat is je gevoel na het werken aan Monster Hunter, in de RE Engine, op de Nintendo Switch?

Optimization was very difficult, but it was also challenging and rewarding. Thanks to the basic design, tools, and development methods of RE ENGINE, we were able to challenge the optimization up until the very last minute.

It was a challenge to fit the large RE Engine into the small Nintendo Switch, but I’m happy that we were able to create something that people will think is impressive that it runs at this quality on the Nintendo Switch.

Dit belooft natuurlijk veel goeds voor toekomstige Capcom-titels op de Nintendo Switch. En ja Capcom, we willen die lieve oude ondersteuning voor Nintendo terug!