Cassette Beasts – Fusion trailer

Cassette Beasts – Fusion trailer

Cassette Beasts heeft een nieuwe trailer die het ‘Fusion’-spelmechanisme van de game belicht. Spelers kunnen de functionaliteit gebruiken om twee willekeurige monsters te combineren.

video
play-rounded-fill

Wat is Fusion?

Het Fusion-systeem in Cassette Beasts stelt de speler in staat om twee willekeurige monstervormen van de 120 in het spel te mixen om meer dan veertienduizend verschillende combinaties te creëren. Fusion functioneert als een korte evolutie tijdens gevechten, waarbij je spelerspersonage en een geselecteerde (menselijke) partner worden gecombineerd tot een enkele monstervorm. Vanaf dat moment, totdat je ze losmaakt, functioneren de twee karakters als één, met samengevoegde elementaire soorten, attributen en toegang tot beide sets zetten. Sommige van je tegenstanders hebben deze vaardigheid ook, dus je zult buiten de kaders moeten denken om te winnen!

Over Cassette Beasts

Avontuur, strijd en transformatie

In deze open-wereld-RPG kun je fantastische wezens verzamelen om te gebruiken in turn-based gevechten. Met het Fusion-systeem van Cassette Beasts kun je twee willekeurige monstervormen combineren om nieuwe te creëren die uniek en sterk zijn!

Welkom bij New Wirral, een afgelegen eiland bevolkt door vreemde monsters die je je nooit had kunnen voorstellen, gruwelen die je had gehoopt te vermijden, en een cast van heroïsche mensen die zich voor de strijd transformeren met cassettecassettes. Je moet elke centimeter van het eiland verkennen en wezens opnemen op je vertrouwde cassettecassettes om hun krachten te verkrijgen om je weg naar huis te vinden!

Transformeer in monsters…terwijl je naar oude cassettebandjes luistert?!

Inwoners van Harbourtown, New Wirral, bestrijden vuur het liefst met vuur als ze worden geconfronteerd met het voortdurende gevaar van monsteraanvallen. Neem een ​​monster op band op en speel het vervolgens af om te zien hoe het zijn vechtvorm aanneemt!

Combineer monstervormen!

Nabij je buddy komen heeft voordelen: je kunt je talenten combineren om een ​​voordeel te krijgen in de strijd terwijl je veranderd bent! Elke twee monstervormen kunnen worden gecombineerd om nieuwe fusievormen te creëren die uniek en volledig geanimeerd zijn.

Verken een diverse open wereld.

Bepaalde monstervaardigheden zijn bruikbaar in menselijke vorm. Je hebt ze nodig om te bewegen, puzzels op te lossen en kerkers te vinden. Glijden, vliegen, zwemmen, klimmen, sprinten of magnetisch transformeren!

Reis met een brede groep menselijke vrienden.

Vecht nooit alleen! Om een ​​beter team te worden, banden aan te gaan, samen tijd door te brengen en de door u gekozen partner te helpen bij het bereiken van persoonlijke doelstellingen. Hoe goed je kunt fuseren, wordt bepaald door de kwaliteit van je relatie!

Beheers een complex oorlogsvoeringsysteem.

Gebruik elementaire chemie om extra voordelen of debuffs toe te voegen aan je aanval, of verander zelfs het elementaire type van je tegenstander!

Cassette Beasts is momenteel in productie voor de Nintendo Switch, maar er is geen releasedatum bevestigd.