Catherine: Full Body nieuwe trailer

Catherine: Full Body nieuwe trailer

Atlus heeft een trailer uitgebracht met wat gameplay voor Catherine: Full Body voor Nintendo Switch. Het verschijnt op 7 juli van dit jaar.

De titel is een remake / verbeterde port van de Catherine-game uit 2011 en bevat veel meer inhoud dan de originele game, zoals nieuwe levels, verschillende stemmen voor Catherine en meer.

video

Het is ook de moeite waard eraan te denken dat een demo ervoor binnenkort beschikbaar zal zijn om te downloaden in de eShop, mocht je het willen proberen voordat je het koopt.

Kan Vincent zijn raadselachtige nachtmerries en het liefdesconflict in zijn verwarde hart overwinnen? De nieuwe #CatherineFullBody Puzzling Hearts-trailer laat Nintendo Switch-gameplay zien! Catherine: Full Body verschijnt op 7 juli voor Nintendo Switch!

Over Catherine: Full Body

Onze besluiteloze hoofdpersoon, Vincent, is al vijf jaar bij zijn oude vriendin, Katherine. Maar in plaats van de volgende stap in het huwelijk te zetten, heeft Vincent een affaire met de provocerende blonde bom, Catherine!

In verwarring gebracht door zijn eigen ontrouw, vindt hij troost in de onschuldige Rin – wat de zaken nog ingewikkelder maakt. Als aanvulling op het dilemma van Vincent, krijgt hij nachtmerries die hem dwingen om voor zijn leven te klimmen … Zal hij de beproevingen en beproevingen van de liefde overleven of tot verleidingen vervallen?

Belangrijkste kenmerken:

  • Dit volwassen puzzelspel vol actie en avontuur zal spelers opwinden met een verhaal dat zich verdiept in relaties en de moeilijke keuzes die we maken
  • Keuzes die je lot bepalen in meerdere verhaalbranches en 13 beschikbare eindes
  • Overwin uitdagende en verslavende puzzels om de nachtmerrie te overleven
  • Speel onderweg: of het nu Versus of Co-op-modus is, het is nooit een baaaa-d tijd om met je vrienden te spelen
  • Originele Catherine: aanvullende content voor het hele lichaam, nu inbegrepen in het spel (Catherine ‘Ideal Voice’ -set, speelbare personageset, persona- en personageset met personages 5 Joker, bonusinhoud: hoornen bril)
Ad