Children Of Morta – Paws And Claws Charity DLC – Opbrengst gaat naar Humane Society International

Children Of Morta – Paws And Claws Charity DLC – Opbrengst gaat naar Humane Society International

Wil je genieten van een aantal nieuwe metgezellen in Children of Morta? Dat kan nu met de nieuwste aanvullende inhoud van de game!

11 Bit Studios heeft een nieuw DLC-pakket van $ 3,99 uitgebracht met de titel ‘Paws and Claws’, dat een dierenverzorgingssysteem toevoegt waarbij verschillende beestjes het huis van de speler zullen bezoeken! Bovendien onthulde de uitgever dat alle opbrengsten van de DLC naar Humane Society International zouden gaan, een dierenbeschermingsorganisatie.

video
play-rounded-fill

Over de Paws and Claws Charity DLC

Van harige vrienden tot gevederde vrienden, 11 bit is trots om aan te kondigen dat alle opbrengsten van Paws and Claws naar een van de grootste dierenbeschermingsorganisaties ter wereld gaan.

Dappere beschermers van het land van Rea, de Bergsons, zijn een baken van hoop voor alle inwoners van Rea, zowel mensen als dieren. Net als de Bergsons houden wij bij 11 bit studio’s en Dead Mage ook van onze dierenvrienden, en daarom zijn we een partnerschap aangegaan met Humane Society International om Paws and Claws te lanceren, een liefdadigheids-DLC voor de bestverkochte indie actie-RPG nu beschikbaar op pc, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4.

Om Rea’s wezens te beschermen met poten en klauwen – en snavels, vleugels, vacht of hoorns – zal de boerderij van de Bergsons een geheel nieuwe sectie zien worden toegevoegd. Natuurlijk betekent de zorg voor al deze dieren nieuwe verantwoordelijkheden voor de gezinsleden, en voor hen zorgen zal bijdragen aan hun dagelijkse routine, maar de onbaatzuchtige en rustgevende aanwezigheid van je verschillende vrienden zou lonend kunnen zijn en de helden kunnen beïnvloeden in verdere gevechten.

En dat is niet alles – er zijn een heleboel vers gezette items toegevoegd met een gratis schatupdate die beschikbaar is voor alle spelers! Met nieuwe relikwieën, verbruiksartikelen en goddelijke genaden – die bijvoorbeeld laservallen om je heen kunnen spuiten of de Bergsons kunnen beschermen met vuurspuwend – is er iets voor iedereen!

Paws and Claws DLC – belangrijkste nieuwe functies:

  • Dierenopvangsysteem – voegt een heel nieuw deel van het huis toe!
  • Een kudde gevarieerde dieren zal het huis van de familie bezoeken – herten, vossen, vogels en meer.
  • Nieuwe monteur – gebruik snoepjes om dieren te voeren en voor ze te zorgen.
  • Nieuwe speciale diergerelateerde boosts (XP-winst, bewegingssnelheid en meer) beschikbaar voor de Bergsons.
  • Nieuwe interactieve evenementen voor thuis
  • Meer dan 100 nieuwe animaties, groot en klein, die je het leven van je nieuwe dierenvrienden laten zien!

Treasure Pack – gratis updatefuncties:

  • 6 nieuwe goddelijke genaden
  • 8 nieuwe verbruiksartikelen: Talisman of Protection, Iron Hide en meer.
  • 12 nieuwe goddelijke relikwieën: Burning Edge, Ferocious Shards, Wand of Protection en meer.
Ad