Chocobo GP – Meer video’s in de spotlights van personages

Chocobo GP – Meer video’s in de spotlights van personages

Square Enix heeft nog een selectie van personage-spotlighttrailers voor Chocobo GP gepubliceerd op het officiële Twitter-account van de game.

De ontwikkelaars hebben een aantal nieuwe korte trailers uitgebracht waarin verschillende personages worden getoond die in de game kunnen worden gespeeld. Deze nieuwe batch bevat Steiner, Chubby Chocobo, Irma en Vivi.

Over Chocobo GP

START UW MOTOREN

Maak je klaar voor een nieuwe race-ervaring, met tientallen van je favoriete Chocobo-personages, compleet met hun eigen unieke vaardigheden en varianten. Rust Magicites uit en schakel de concurrentie uit terwijl je door verschillende bekende cursussen drijft in online en offline multiplayer-modi. Doe mee aan toernooien en word de regerend GP-kampioen!

KENMERKEN

  • Ga op een charmante campagne waarbij Chocobo en vrienden deelnemen aan een racetoernooi om hun grootste wens in vervulling te laten gaan!
  • Geniet van lokaal gesplitst scherm of online multiplayer met vrienden
  • Race door betoverende locaties om nieuwe personages met unieke vaardigheden te ontgrendelen
  • Een personage met een Japans rood-wit masker en zes handen.

MODI

  • Verhaalmodus – Avontuur door de campagne om personages en cursussen te ontgrendelen.
  • Serieraces – Drijf en baan je een weg door 4 circuits op rij en strijd om de hoogste score – online of lokaal met een gesplitst scherm voor 2 spelers.
  • Time Attack – Race tegen geesten van andere spelers (of die van jezelf) van over de hele wereld en test hoe snel je kunt gaan.
  • Custom Races – Creëer je eigen gekke uitdaging door het aantal tracks en Magicite te bepalen dat je in je eigen Custom Race kunt hebben. Je kunt zelfs vrienden uitnodigen om het uit te proberen, of je Joycons delen met een vriend voor lokale 2-spelers plezier!
  • Chocobo GP-modus: neem het op tegen maximaal 64 spelers in een online knock-outtoernooi en bewijs dat je de beste racer bent – de beloningen veranderen met elke seizoenspas!
  • Een oranje Chocobo op rolschaatsen met een bloem op zijn kop en vrouwelijk ogende ogen.

LITE VERSIE

Chocobo GP Lite, die tegelijkertijd met Chocobo GP uitkomt, is een gratis versie van Chocobo GP waarmee je de single- en multiplayer-modus kunt uitproberen. In Chocobo GP Lite kunnen spelers de Story Mode Prologue spelen en deelnemen aan zowel lokale als online multiplayer*, met een beperkt aantal personages.

Chocobo GP Lite-spelers kunnen ook deelnemen aan lokale multiplayer-races die worden georganiseerd door een speler die de volledige Chocobo GP-game bezit. Zowel Chocobo GP- als Chocobo GP Lite-spelers kunnen racen in het online toernooi in knock-outstijl met 64 spelers, Chocobo GP-modus.

Met je aankoop van Chocobo GP kun je je opgeslagen gegevens in Chocobo GP Lite meenemen, inclusief alle items en in-game valuta die je tijdens je race-avontuur hebt verkregen.

Chocobo GP lanceert 10 maart 2022 voor Nintendo Switch