Chocobo GP – Seizoen 1 verlengd tot eind mei

Chocobo GP – Seizoen 1 verlengd tot eind mei

Square Enix heeft aangekondigd dat seizoen één van Chocobo GP’s Prize Pass-content wordt verlengd.

De einddatum van seizoen één is verlengd van 16 mei tot 30 mei, waardoor spelers een paar extra weken de tijd hebben om de verschillende prijzen op de ladder te verdienen. Bovendien zal Square Enix de seizoensregels aanpassen zodat spelers overgebleven Gil-geld kunnen overdragen naar het volgende seizoen in plaats van het om te zetten in punten.

Deze veranderingen zijn hoogstwaarschijnlijk een reactie op feedback van spelers over de Season Pass en andere freemium-elementen toen de game voor het eerst werd gelanceerd. Alleen de tijd zal leren of deze aanpassingen voldoende zijn om het spel in de ogen van de tegenstanders te rehabiliteren.

Over Chocobo GP

Terwijl de geblokte vlag zwaait, begint een onvoorspelbare en chaotische vermakelijke race, met in elke bocht iets onverwachts!

Ga met Chocobo en zijn vrienden mee terwijl ze over het circuit racen in een verscheidenheid aan bizarre auto’s!

Leer de basisprincipes in de verhalende modus en neem het vervolgens op tegen alle nieuwkomers in je favoriete spelstijl! Gebruikmakend van de unieke vaardigheden van elk personage, kun je de tegenstander vernietigen met traditionele magische spreuken zoals vuur en lucht, of zelfs de rollen omdraaien in een wonderbaarlijke comeback!

Er zijn verschillende spelmodi om uit te kiezen, waaronder uitdagingen op het gebied van tijdaanvallen en overlevingsraces in toernooistijl.

Doe mee aan waanzinnige race-actie met gamers van over de hele wereld.

Ad