Chocobo GP – versie 1.4.1 patch notes

Chocobo GP – versie 1.4.1 patch notes

Chocobo GP heeft weer een update ontvangen van Square Enix, waardoor het totale aantal beschikbare versies van de game is toegenomen tot 1.4.1.

In dit artikel worden verschillende problemen behandeld die naar voren zijn gebracht. Problemen met de Midgar-cursussen, Cactuar-vaardigheden in Time Attack en lobbyproblemen in multiplayer zijn allemaal opgelost in deze versie van het spel.

De volledige patch notes voor de 1.4.1-upgrade;

  • Correcties aangebracht aan een bug in de multiplayer-modus, waardoor de instellingen van het spel overschakelden van de “mirror”-modus naar de “master”-modus als er een lobby was ingesteld met de mirror-modus geselecteerd, dan ging het spel door zonder die lobby een tijdje op te heffen tijd.
  • Er zijn correcties aangebracht voor een probleem dat zich voordeed op de korte en technische banen van Midgar, waarbij soms werd aangenomen dat deelnemers op ongepaste wijze van de baan waren gegaan.
  • Deze update verhelpt een probleem dat optrad toen Cactuar’s vaardigheid “1000 Needles” werd gebruikt in Time Attack-modus. In deze modus werd de vaardigheid voortijdig beëindigd als Cactuar een geest aanraakte terwijl trefferdetectie voor de aanval actief was. Dit probleem is opgelost.
  • Deze update corrigeert een probleem dat zich voordeed op het scherm dat werd gebruikt om stickers te kiezen, waarbij de aanwijzer naar gebieden dwaalde die niet geselecteerd zouden moeten kunnen worden als de gebruiker hem dwong om vanaf een bepaalde plaats over te slaan.
  • Er zijn correcties aangebracht in een bug in de LITE-versie die ervoor zorgde dat keuzes die niet konden worden gekozen op het scherm werden weergegeven naast opties die konden worden geselecteerd als de gebruiker op een bepaalde manier tussen schermen navigeerde.
  • Deze update corrigeert een probleem waarbij het voertuig van het snelheidstype van de Kwackeys niet de juiste kleur weergaf als de speler de kleuroptie “Premium Gold” gebruikte.

De nieuwste update van Chocobo GP, versie 1.4.1, kan nu worden gedownload voor alle gamers op de Nintendo Switch.

Over Chocobo GP

Zodra er met de zwart-wit geblokte vlag wordt gezwaaid, begin je misschien aan een wilde en chaotische vermakelijke race, waarin in elke bocht iets onverwachts gebeurt!

Kom samen met Chocobo en zijn vrienden terwijl ze strijden in verschillende gekke races met een breed scala aan auto’s!

Beheers de grondbeginselen in de verhalende modus en stel vervolgens je nieuwe vaardigheden op de proef in de spelstijl van jouw keuze! Gebruik aloude magische spreuken zoals vuur en lucht om je vijanden te decimeren, of gebruik de speciale vaardigheden van je personage om een ​​wonderbaarlijke comeback te maken en het tij van de strijd in jouw voordeel te keren!

Er zijn veel andere manieren om te spelen, waaronder time attack-uitdagingen en survivalraces die als toernooien worden georganiseerd.

Ervaar de spanning van spannende race-actie met gamers van over de hele wereld.