Chocobo GP – Voertuigen gedetailleerd, meer personages onthuld

Chocobo GP – Voertuigen gedetailleerd, meer personages onthuld

Square Enix heeft nieuwe informatie over Chocobo GP uitgebracht, evenals enkele nieuwe clips met hoogtepunten van personages.

De nieuwe informatie heeft betrekking op de vele voertuigtypen die in de game toegankelijk zijn. Elk personage kan kiezen uit drie verschillende typen: Standard, Speed ​​en Grip, elk met zijn eigen set functies en visuele wijzigingen. De Mysidia Rabbit is het normale voertuig van White Mage Shirma en ze heeft ook de Mysidia Rabbit Type-S (Grip-model) en Mysidia Rabbit Type-R als opties (Speed-model).

Er zijn meer clips met hoogtepunten van personages gepubliceerd op het Japanse Twitter-account van de game, met Cid, Racing Hero X en anderen:

Inhoudsopgave (TOC)

Over Chocobo GP

START UW MOTOREN!

Bereid je voor op een nieuw race-avontuur met een cast van tientallen van je favoriete Chocobo-personages, elk met hun eigen speciale vaardigheden en variaties. Terwijl je over talloze herkenbare cursussen drijft in online en offline multiplayer-modi, rust je Magicites uit en schakel je de concurrenten uit. Doe mee aan evenementen om de regerend kampioen van de Grand Prix te worden!

FUNCTIES:

  • Hero X racet in een kart.
  • Ga op een prachtig avontuur waarin Chocobo en zijn metgezellen strijden in een race-evenement om hun grootste ambitie waar te maken!
  • Geniet met vrienden van een lokaal gesplitst scherm of internet-multiplayer.
  • Race over magische landschappen om nieuwe personages met unieke vaardigheden te ontdekken.
  • Een figuur met zes handen en een Japans rood-wit masker.

MODI

Avontuur door de campagne om personages en cursussen te ontgrendelen in Verhaalmodus.

  • Races in Series – Drijf en baan je een weg door vier cursussen op rij om de beste score te behalen – online of lokaal met gesplitst scherm voor 2 spelers.
  • Time Attack — Neem het op tegen de geesten van andere spelers – of die van jezelf – van over de hele wereld om te zien hoe snel je kunt reizen.
  • Custom Races – Creëer je eigen waanzinnige uitdaging door te beslissen hoeveel banen en Magicite je in je Custom Race wilt opnemen – je kunt zelfs vrienden uitnodigen om het uit te proberen, of je Joycons delen met een buddy voor lokaal plezier voor 2 spelers!
  • /li>
  • Chocobo GP-modus: doe mee aan een online knock-outcompetitie tegen maximaal 64 mensen om te laten zien dat je de beste racer bent – de prijzen variëren per seizoenspas!

Chocobo GP wordt op 10 maart 2022 uitgebracht voor Nintendo Switch.