Christina Aguilera speelt Pokémon Legends: Arceus

Christina Aguilera speelt Pokémon Legends: Arceus

Er is al veel geroezemoes rond Pokémon Legends: Arceus, maar Nintendo gelooft dat het zien van Christina Aguilera en haar familie het spel spelen in een nieuwe Nintendo Switch-promo/video, je volledig van het spel zal verkopen.

“Christina Aguilera & Her Family Make Memories with Nintendo Switch” is de nieuwste in een reeks advertenties waarin beroemdheden als Aguilera en Neil Patrick Harris het potentieel van Nintendo Switch illustreren om een ​​gezin bij elkaar te brengen.

video
play-rounded-fill

Pokemon Legends: Arceus verkopen

In de nieuwe advertentie spelen Christina Aguilera en haar familie Pokémon Legends: Arceus, Among Us en Mario Kart 8 Deluxe, maar Arceus is duidelijk de ster. Het gebruik van Arceus is ook grappig vanwege de snelle stijl van de film. Als Aguilera haar dochter Switch ziet spelen, vraagt ​​ze zich af welk spel ze speelt en vraagt ​​ze of ze het mag proberen. Dit suggereert dat Christina Aguilera op elk moment klaar staat om het amusement van haar kinderen over te nemen, vooral als het Pokémon Legends: Arceus is. Ze geeft de console echter wel terug aan haar kind nadat ze een Pikachu heeft gevangen.

Over Pokémon Legends: Arceus

De Pokémon-franchise betreedt een nieuw tijdperk van actie-RPG

Pokémon Legends: Arceus, een nieuwe game van Game Freak, combineert actie en verkenning met de RPG-oorsprong van de Pokémon-serie. Ga op verkenningstochten in het oude Hisui. Ontdek wilde Pokémon door hun gewoonten te begrijpen, ze te besluipen en een goed gerichte Poké Ball te gooien. Gooi de Poké Ball van je bondgenoot Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon om het gevecht te beginnen.

Bezoek Hisui, het voormalige Sinnoh, en bouw de eerste Pokédex in de regio

Je zoektocht brengt je naar het Hisui-gebied, waar je Pokémon moet onderzoeken om de eerste Pokédex in de regio te voltooien. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, omgeven door een diverse omgeving. Deze periode heeft nieuwe Pokémon gevonden zoals Wyrdeer, een evolutie van Stantler en nieuwe regionale varianten zoals Hisuian Growlithe! Ontdek de mysteries achter Arceus, de Mythische Pokémon.