Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition komt 7 April

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition komt 7 April

In de recente Nintendo Direct werden een hele reeks RPG- en strategietitels onthuld voor de Nintendo Switch. Een van de genoemde RPG’s was een remaster van Chrono Cross, die in 1999 in Japan en in 2000 in Noord-Amerika op PlayStation 1 werd uitgebracht. Op 7 april verschijnt Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.

video
play-rounded-fill

Over Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition

Een andere planeet, een ander lot

De remaster van “CHRONO CROSS” is “CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION.”

De 3D-modellen zijn geüpdatet naar high definition, er zijn nieuwe tekeningen toegevoegd en er zijn een hele reeks nieuwe functies geïntroduceerd. Deze versie bevat ook “RADICAL DREAMERS – Le Trésor Interdit -“, de game die als basis diende voor het verhaal.

CHRONO CROSS is een tijd-en-ruimte-buigende rollenspel dat zich afspeelt in twee onderling verbonden parallelle universums.

Mensen en rijken zullen elkaar kruisen in dit epische verhaal over de planeet zelf, met meer dan 40 feestleden om elkaar te ontmoeten.

3D-modellen zijn geconverteerd naar HD en karakterafbeeldingen zijn verfijnd in de Remastered Edition.

Achtergrondmuziek van een hoger niveau

Ontmoetingen van tegenstanders in- of uitschakelen; gebruik de achtergrondfiltertool; en gebruik de gevechtsverbeteringsopties om het vechten eenvoudiger te maken.

Auto-battle-functie Schermresolutie wijzigen Schakelen tussen imitatiepixellettertype en HD-lettertype

RADICAL DREAMERS – Le Trésor Interdit – “RADICAL DREAMERS – Le Trésor Interdit -” werd voor het eerst gepubliceerd in 1996 als een op zichzelf staand spel, maar het was de laatste jaren moeilijk te vinden. In audioboekformaat kunnen spelers luisteren naar het verhaal dat de inspiratie vormde voor CHRONO CROSS. In een parallel universum speelt zich een alternatief verhaal af van de RADICAL DREAMERS, een trio van drie dieven – Serge, Kid en Magil.

*De 3D-modellen en afbeeldingen kunnen worden omgeschakeld tussen huidige en oude versies.

Het is niet mogelijk om de 3D-modellen, afbeeldingen, het lettertype en het achtergrondfilter afzonderlijk te schakelen. Ze worden allemaal tegelijkertijd verwisseld.

Ad