Circus Electrique – September releasedate, nieuwe trailer

Circus Electrique – September releasedate, nieuwe trailer

Circus Electrique, een tactisch rollenspel dat zich afspeelt in een steampunk-versie van Victoriaans Londen en is gemaakt door Zen Studios en uitgegeven door Saber Interactive, heeft nu een datum voor wanneer het uitkomt. De game is beschikbaar voor Nintendo Switch op 6 september 2022.

video
play-rounded-fill

Over Circus Electrique

Circus Electrique is een verhaalgestuurde RPG, een tactiekspel en een circusmanagementspel, allemaal met een steampunk-twist. Het is vernoemd naar de beste show in Victoriaans Londen. Gebruik de unieke vaardigheden van je carnavalskruisvaarders om de stad te beschermen. Je kunt nieuwe entertainers binnenhalen, hun posities en vaardigheden in de strijd veranderen, en meer, terwijl je nieuwe shows geeft en het circus draaiende houdt.

In tactische turn-based gevechten nemen je onwaarschijnlijke helden het op tegen Bobbies en Britse Sailors die slecht zijn geworden, agressieve Posh Girls, af en toe enge Mime of Robobear en andere over-the-top Victoriaanse archetypen in zes grote districten. Het complexe Devotion-systeem in het spel beïnvloedt het moreel van je personages en hoe goed ze het doen in de strijd en in de eigenlijke circusshows waar jij de leiding over hebt.

Kenmerken

  • Spannende RPG-gevechten: stel een geweldig team van helden samen uit 15 speelbare archetypen, zoals Strongmen, Fire Blowers, Escape Artists, Clowns en andere klassieke circusartiesten. Elk archetype heeft een breed scala aan tactische vaardigheden en keuzes in de strijd. Breng in evenwicht waar ze zijn en wat ze strategisch kunnen doen, zodat je eventuele problemen kunt aanpakken.
  • Als geen ander circus: dompel jezelf onder in een prachtige wereld en een verhaal gebaseerd op oude circusposters, archetypen uit het Victoriaanse tijdperk en de klassieke charme van steampunk.
  • Beheer de grootste show van Steampunk Londen: er moet een show zijn! Breng het circus terug in zijn oude glorie en verder door de meest getalenteerde artiesten van over de hele wereld te vinden en op te leiden. Het succes van elke show hangt af van hun vaardigheden, hoe goed ze samenwerken en hoeveel toewijding ze hebben. Je hebt elke cent nodig die je kunt krijgen om de lichten aan te houden.

In de Nintendo Switch eShop zal Circus Electrique digitaal beschikbaar zijn. Er is nog geen prijs bepaald.

Ad