Cloud Gardens komt op 12 mei

Cloud Gardens komt op 12 mei

Cloud Gardens, uitgegeven door Coatsink en ontwikkeld door noio, wordt op 12 mei 2022 uitgebracht voor Nintendo Switch voor $ 17,99 / £ 13,99 / € 14,99 / 1840 yen. Spelers balanceren tussen het natuurlijke en het door de mens gemaakte terwijl ze hun eigen prachtige en dystopische diorama’s in het spel laten groeien.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Cloud Gardens

Plant

Gebruik de kracht van de natuur om lo-fi-landschappen van stedelijke degradatie en door de mens gemaakte landschappen te overwoekeren. Plant zaden, hergebruik honderden verlaten materialen en creëer unieke gebouwen die de natuur kan terugwinnen om miniatuur, met planten bedekte diorama’s van brutalisme en schoonheid te creëren.

Groeien

Duik in een ontspannen sandbox-modus zonder doelen, of ga op een meerhoofdige “campagne” waarin het doel is om een ​​balans te vinden tussen het natuurlijke en het geconstrueerde. Het toevoegen van dingen stimuleert de ontwikkeling van weelderige vegetatie, maar elk object moet bedekt zijn met gebladerte om het proces voort te zetten.

Cloud Gardens houdt het midden tussen een zandbakspeelgoed en een uitdagend spel. Deels tuinsimulator, deels dystopische landschapsbouwer en deels puzzelspel dat zowel leuk als vrij van irritatie is. Het is een rustgevende ervaring die je van de ene scène naar de andere vervoert en tegelijkertijd de creativiteit en de ontwikkeling van je eigen ideeën stimuleert.

Delen

Dit is een ontspannend spel waarin het belangrijkste doel is om van je eigen creativiteit te genieten. Spelers kunnen looping-video’s van hun voltooide diorama’s downloaden en deze delen met andere tuiniers van over het hele internet, en ons Discord-kanaal heeft een bloeiende tuiniersgemeenschap.

  • Los organische puzzels op in een rustige 3D-omgeving.
  • In de creatieve modus kun je alles maken wat je wilt.
  • Ontgrendel een enorme verzameling artefacten en planten.
  • Deel uw werken.
  • Amos Roddy, de componist van Kingdom, draagt ​​generatieve soundscapes bij.
Ad