Clunky Hero – Eerste 34 minuten

Clunky Hero – Eerste 34 minuten

De Clunky Hero heeft wat gameplay gekregen dankzij onze goede vrienden bij Nindie Spotlight, we hebben nu 34 minuten aan video om je te laten zien.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Clunky Hero

Een sombere boer genaamd Rufus leidde een onopvallend bestaan ​​in een stad in een afgelegen deel van de wereld. Het was zijn vrouw, Brunilde, die het huishouden leidde; ze was een levendige, geestige en intelligente dame; toch zou je haar waarschijnlijk niet omschrijven als ‘mooi’. Er was vrede en tevredenheid in het gehucht tot op een dag, toen de Boze werd gewekt door een ongeluk met een of andere vorm van tovenarij en zijn handlangers door de gemeenschap begon te sturen om gruwelijke daden tegen de lokale bevolking te plegen. De ontvoering van Brunilde was misschien wel de meest gruwelijke van deze misdaden. Ze werd uit Rufus’ greep gerukt en in een cel geplaatst in het kasteel dat toebehoorde aan de Boze. Ze is veranderd in een poppenmeisje met blond haar en een eendengezicht, en ze kijkt nu al haar tijd naar zichzelf in een draagbare spiegel.

Rufus maakte een helm uit een emmer en koos een bezem als zijn favoriete wapen in zijn hardnekkige achtervolging om zijn ex-vriendin terug te winnen. Iedereen noemt hem nu de CLUNKY HERO, maar hij is misschien wel de enige kans die we hebben om de slechterik te verslaan die niemand bij naam wil noemen. Op dit moment is Rufus onderweg om niet alleen zijn vrouw te redden, maar ook de hele gemeenschap!

Clunky Hero is een verhaalgestuurde, op een platformer gebaseerde metroidvania-game met elementen van RPG en Hack’n’Slash, evenals veel komedie. Clunky Hero is een platformgame met een grappige verhaallijn, waarmee je met personages kunt praten, side-quests kunt voltooien, items kunt vinden en kopen, wapens en wearables kunt wisselen, en geweldige handgetekende achtergronden heeft die op een zeer komische manier worden gepresenteerd. Als dit klinkt als het soort spel dat je graag zou willen spelen, dan is het mogelijk dat Clunky Hero het spel van je dromen is!

Kenmerken

  • Er zijn ongeveer 50 niveaus verspreid over 9 verschillende locaties.
  • 15+ interieurs
  • De volgende acht vaardigheden zijn opgenomen in je arsenaal: Double Jump, Dash, Dive, Cling, Range Shot, Blasting Attack, Mighty Burp en Rocket Leap.
  • Je kunt de vaardigheden en krachten van je personage upgraden door negen verschillende verbeteringsitems te combineren in drie afzonderlijke bonusvakken.
  • Haal machtige leiders neer.
  • humoristische uitwisselingen, evenals humoristische dingen en wapens
  • Koop items van verschillende handelaars in het spel Voltooi een verscheidenheid aan optionele taken om het niveau van je personage te verbeteren Luister naar de originele score van het spel.

In de eShop voor de Nintendo Switch kun je nu Clunky Hero kopen. Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Spaans en Traditioneel Chinees behoren tot de talen die worden ondersteund.