Coromon – Nuzlocke Mode, cross-save en meer

Coromon – Nuzlocke Mode, cross-save en meer

Dankzij uitgever Freedom Games en ontwikkelaar TRAGsoft hebben we nu aanvullende details over Coromon, het volgende moderne monster-temmende spel, inclusief een ingebouwde “Nuzlocke”-modus, moeilijkheidskeuzes voor toegankelijkheid, cross- opslaan, multiplayer en meer.

video
play-rounded-fill

Coromon – Nuzlocke

Spelers krijgen in de “Nuzlocke”-modus een strikte reeks beperkingen die ze moeten volgen. Dit heeft slechts één vangbare Coromon per regio, geen vluchten voor gevechten, geen teleporterende goederen en een wezen dat flauwvalt in de strijd, wordt niet wakker.

Er zijn vier moeilijkheidsgraden om uit te kiezen: Makkelijk, Normaal, Moeilijk en Krankzinnig. Voor de “Nuzlocke” -modus moet je Insane kiezen. Er is ook een vijfde moeilijkheidsgraad, met “een uitgebreide reeks uitdagende toegankelijkheidsinstellingen voor een op maat gemaakte ervaring”, zoals “artikelkosten en wijzigingen in beschikbaarheid, Coromon-opnamebeperkingen per locatie, genezingsbeperkingen en nog veel meer.”

Coromon ondersteunt ook volledig cross-save tussen Switch en Steam, iets waar we erg enthousiast over zijn. Als gevolg hiervan kan de voortgang op de twee platforms worden gedeeld.

Een ingebouwde randomizer is ook onthuld door Freedom Games. “Elke wilde Coromon, het team van de trainer van de tegenstander, de vaardigheids- en evolutieroutes van Coromon, het verzamelen van objecten en zoveel andere dingen kunnen volledig worden veranderd voor een eindeloos herspeelbare reis”, aldus de ontwikkelaar.

Ten slotte laat Coromon spelers het opnemen tegen andere trainers in online multiplayer-gevechten.

Op 31 maart 2022 wordt Coromon uitgebracht op de Nintendo Switch.