Cotton Fantasy – Wat frisse gameplay

Cotton Fantasy – Wat frisse gameplay

Cotton Fantasy werd vorige maand in Japan uitgebracht als Cotton Rock ‘n’ Roll en fans van de game kunnen nu nieuwe gameplay bekijken.

video

Over Cotton Fantasy

Cotton Fantasy is een gloednieuw deel in de Cotton-serie, waarin Cotton en Silk een nieuwe reis maken, dit keer met high-definition graphics! De game bevat veel nieuwe shoot ’em up-concepten met de traditionele Cotton-speelstijl, wat resulteert in een preciezere en eigentijdsere game-ervaring dan ooit tevoren. Cotton Fantasy biedt veel variatie en herspeelbaarheid in je zoektocht naar de hoogste score, met 6 klassieke speelbare personages, 16 kleurrijke en diverse scrollniveaus met verticale, horizontale en 3D-bewegingen, en een opwindende soundtrack met iconische geremixte deuntjes uit eerdere games.

Dit is een geweldige en toegankelijke nieuwe shoot ’em up-game voor zowel liefhebbers van de serie als nieuwelingen, met een luchtig verhaal vol mooie, grappige tussenfilmpjes en volledig in het Japans gesproken.

Cotton Fantasy is momenteel beschikbaar in Japan voor de Nintendo Switch. ININ Games zal op een later tijdstip in het westen worden gepubliceerd; er is geen precieze releasedatum vastgesteld.

Ad