Crash Team Rumble onthulling

Crash Team Rumble onthulling

Tijdens The Game Awards 2022 werd in een officiële hoedanigheid aangekondigd dat er in de niet al te verre toekomst een nieuwe Crash Bandicoot-game zal worden uitgebracht. De beroemde helden en schurken van de Crash-wereld nemen het tegen elkaar op in een 4v4-teamtoernooi genaamd Crash Team Rumble.

video
play-rounded-fill

Over Crash Team Rumble

Het doel van deze wedstrijd is om te zien welk team meer wumpa-fruit kan verzamelen dan het andere. Elke held heeft zijn eigen set unieke krachten en vaardigheden, die ze in combinatie met elkaar kunnen gebruiken om de doelen van hun team te bereiken: het andere team verslaan, hun eigen wumpa-bank beschermen en belangrijke gebieden op de kaart veroveren.

Wat betreft de gameconsoles, deze is momenteel alleen gepland voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

De Nintendo Switch werd niet genoemd, maar gezien het feit dat andere recente Crash-producten zijn omgezet naar de Nintendo Switch, is het niet uitgesloten dat Crash Team Rumble ooit in de toekomst een release op de Nintendo Switch zal zien .