Crawlco Block Knockers – Fysieke editie bevestigd

Crawlco Block Knockers – Fysieke editie bevestigd

Eastasiasoft en Funbox Media hebben een partnerschap getekend om fysieke releases van games te distribueren en de volgende titel van het bedrijf is nu in zicht.

Eastasiasoft bevestigde dat een fysieke editie van Crawlco Block Knockers inderdaad naar Europa zal gaan, met een lanceringsdatum van 25 juni 2021 en een prijskaartje van £ 24,99. Deze fysieke editie van de game bevat exclusieve nieuwe personagekunst en een fysieke cd-soundtrack.

Crawlco Block Knockers arriveert in fysieke vorm met nog meer sexy inhoud met nieuwe personagekunst, exclusief voor de fysieke release, gebundeld met een originele soundtrack op schijf. Met een luchtig verhaal en veel retro-neonstijl is dit de definitieve manier om Crawlco’s unieke mix van onthullende mechanica en match-3 puzzelactie te ervaren!

video

Over Crawlco Block Knockers

Keer terug naar het gevoel van rokerige Japanse arcades uit de jaren 90 terwijl je blokken trekt, schopt en bij elkaar brengt om verborgen beelden van de lieftallige dames achter elk level te onthullen! Als blokken het speelveld binnenkomen, gooi ze in gemarkeerde zones terwijl je vijanden ontwijkt en verplettert, allemaal naarmate je werkruimte smaller wordt. Probeer zorgvuldig uw score te verhogen, maar laat u niet verleiden!

Functies:

  • Match blokken in gemarkeerde zones om steeds sexyer afbeeldingen te onthullen, inclusief 2 afbeeldingen die exclusief zijn voor de fysieke versie van het spel.
  • Spring, trek en trap blokken in pixelart-stijl!
  • Beheers de ondeugendheid van uw ervaring met instellingen voor “bescheidenheid”.
  • Test je blokkeervaardigheden in uitgebreide baasgevechten!
  • Geniet van een luchtig verhaal en dialoog tussen fasen.
  • Kom in de stemming met een toekomstige, op funk gebaseerde, originele soundtrack die bij de game wordt geleverd!
Ad