Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion – Remake of remaster?

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion – Remake of remaster?

Sommige mensen hebben ruzie gemaakt over de vraag of Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion een remake of een remaster is. Square Enix zorgt er niet alleen voor dat de graphics er beter uitzien; het voegt ook dingen toe zoals meer stemacteurs, veranderingen in het vechtsysteem en meer.

Hoewel het niet duidelijk is, zei creative producer Tetsuya Nomura onlangs dat het project het meest op een remaster lijkt. Maar er werd binnen het bedrijf gesproken over het al dan niet een remake heten.

Nomura zei tegen Everyeye;

We wisten niet hoe we het project het beste moesten omschrijven, dus we hadden er gemengde gevoelens over. Op een gegeven moment spraken mensen ook over het al dan niet een “remake” of een “remaster” noemen. Ik denk dat dit meer een remaster is dan een remake, aangezien het verhaal niet is veranderd en de game altijd hetzelfde is.

Aan de technische kant zijn de graphics echter volledig vernieuwd, zijn de modellen helemaal opnieuw gemaakt, zijn veel scènes die alleen in het origineel waren ondertiteld, nu nagesynchroniseerd en is ook het vechtsysteem bijgewerkt. We weten nog steeds niet welk woord het spel het beste omschrijft, dus we gingen voorlopig voor “reünie”. Het is echt moeilijk uit te leggen, omdat het meer is dan een remaster, maar niet tegelijkertijd een volledige remake.

Over CRISIS CORE –FINAL FANTASY VII– REUNION

CRISIS CORE –FINAL FANTASY VII– REUNION is een remaster van de originele CRISIS CORE –FINAL FANTASY VII-. Het heeft HD-graphics, een geremasterde soundtrack, een nieuwe gebruikersinterface en een bijgewerkt vechtsysteem. Het verhaal begint zeven jaar voor de gebeurtenissen van FINAL FANTASY VII (1997) en volgt Zack Fair, een jonge en ambitieuze Shinra SOLDIER-agent. Het is Zacks taak om een ​​SOLDIER 1st Class-agent genaamd Genesis Rhapsodos te vinden die vermist is. Maar naarmate zijn reis vordert, leert hij de duistere waarheden over Shinra’s experimenten en de monsters die ze maken. Cloud, Sephiroth, Aerith en andere personages uit de FINAL FANTASY VII-serie zitten in het spel.

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion komt deze winter uit voor Nintendo Switch. Dit is de eerste keer dat de game op een Nintendo-systeem staat.

Ad