Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion – TGS gameplay

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion – TGS gameplay

Als onderdeel van de Tokyo Game Show in 2022 zijn de eerste gameplaybeelden voor Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion getoond.

13 minuten aan video is gedeeld door Famitsu. Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion is de HD-remaster van de populaire prequel van Final Fantasy VII, die Final Fantasy VII: Crisis Core heette.

video
play-rounded-fill

Alle graphics zijn in HD geremasterd, de dialogen zijn volledig ingesproken en de muziek is opnieuw gearrangeerd. Dit zorgt voor een dynamische nieuwe versie van een bekend verhaal.

video
play-rounded-fill

Over Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion vertelt het verhaal van Zack Fair, een jonge krijger die wordt bewonderd door de jongen die voorbestemd is om de wereld te redden, vertrouwd door mannen die bekend staan ​​als legendarische helden, en geliefd door het meisje dat het lot van de wereld in haar handen. Deze epische saga, die verder gaat dan wat een HD-remaster kan doen, vertelt het volledige verhaal van Zacks dromen en eer, wat hem met Cloud verbindt.

Kenmerken

– Alle graphics zijn geüpdatet naar HD, waardoor de game up-to-date is met de nieuwste consoles. Personages en achtergronden zijn bijgewerkt als 3D-modellen, waardoor de game er beter uitziet.

– Het vechtsysteem is enorm verbeterd, waardoor het spel veel gemakkelijker te spelen is. Gesprekken zijn volledig ingesproken in zowel het Engels als het Japans – Takeharu Ishimoto, de oorspronkelijke componist, heeft een nieuw arrangement van de soundtrack gemaakt.

Shinra is een machtig bedrijf met een sterk privéleger. Het hoofdkantoor is gevestigd in Midgar, een stad die wordt aangedreven door mako. Zack Fair is een jonge soldaat in de elite-eenheid van het Shinra-leger, SOLDIER. Hij heeft veel potentieel. Met de hulp van zijn mentor SOLDIER 1st Class Angeal en SOLDIER-held Sephiroth begint Zack te onderzoeken waarom er de laatste tijd zoveel SOLDIER-agenten zijn vermist.

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion komt op 13 december 2022 uit voor Nintendo Switch.

Ad