Crysis Remastered – Fysieke release die dit najaar wordt gelanceerd

Crysis Remastered – Fysieke release die dit najaar wordt gelanceerd

De ontwikkelaars van Crysis Remastered hebben bevestigd dat er ergens in de herfst van 2021 een fysieke retailversie van de game voor Nintendo Switch zal verschijnen.

Er werd geen albumhoes getoond, maar de aankondiging plaagde ook dat deze release als bonus een exclusieve kunstkaart zal bevatten! En onthoud ook dat Crysis Remastered Trilogy dit najaar ook op Switch zal verschijnen.

Over Crysis Remastered

De klassieke first person shooter van Crytek is terug met de actievolle gameplay, sandbox-wereld en spannende epische gevechten waar je de eerste keer van hield.

De klassieke first person shooter van Crytek is terug met de actievolle gameplay, sandbox-wereld en spannende epische gevechten waar je de eerste keer van hield – nu met geremasterde graphics die zijn geoptimaliseerd voor een nieuwe generatie hardware.

  • Pas op: de snelheid, kracht, bepantsering en verhulling van je Nanosuit maken creatieve oplossingen mogelijk voor elk soort gevecht.
  • Aanpassen: pas in een steeds veranderende omgeving je tactieken aan om te domineren op slagvelden, variërend van bevroren jungle tot buitenaardse omgevingen.
  • Aanpassen: Een enorm arsenaal aan modulaire wapens biedt ongekende controle over de speelstijl, met opties variërend van experimenteel tot buitenaards.
  • Conquer: Levensechte AI van de vijand vereist een strategische en flexibele speelstijl, aangezien nieuwe uitdagingen, waaronder een zero-g-slagveld, spelers vereisen om offensief en proactief te zijn.
  • Verkennen: kies je eigen pad door de open wereld van Crysis, vernietig obstakels, bestuur voertuigen en gebruik de omgeving zelf tegen je vijanden.

Wat begint als een eenvoudige reddingsmissie, wordt het slagveld van een nieuwe oorlog als buitenaardse indringers zwermen over een Noord-Koreaanse eilandenketen. Gewapend met een krachtig Nanosuit kunnen spelers onzichtbaar worden om vijandelijke patrouilles te besluipen, of hun kracht vergroten om voertuigen te verwoesten. De snelheid, kracht, bepantsering en verhulling van het Nanosuit maken creatieve oplossingen mogelijk voor elk soort gevecht, terwijl een enorm arsenaal aan modulaire wapens ongekende controle over de speelstijl biedt. Pas in de steeds veranderende omgeving tactieken en uitrustingen aan om je vijanden te domineren, in een enorme sandbox-wereld.