Crysis Remastered


Crysis Remastered

Suit up: de snelheid, kracht, bepantsering en cloaking van je Nanosuit bieden creatieve oplossingen voor elk soort gevecht.

Aanpassen: pas in een steeds veranderende omgeving je tactieken aan om te domineren op slagvelden, variërend van bevroren jungle tot buitenaardse omgevingen.

Aanpassen: een enorm arsenaal aan modulaire wapens biedt ongekende controle over de speelstijl, met opties variërend van experimenteel tot buitenaards.

Veroveren: levensechte vijandelijke AI vereist een strategische en flexibele speelstijl, omdat nieuwe uitdagingen, waaronder een slagveld van nul g, vereisen dat spelers het offensief nemen en proactief zijn.

Verkennen: kies je eigen pad door de open wereld van Crysis, vernietig obstakels, bestuur voertuigen en gebruik de omgeving zelf tegen je vijanden.

Wat begint als een eenvoudige reddingsmissie, wordt het slagveld van een nieuwe oorlog waarin buitenaardse indringers over een Noord-Koreaanse eilandketen zwermen. Gewapend met een krachtig Nanosuit kunnen spelers onzichtbaar worden om vijandelijke patrouilles te besluipen, of hun kracht vergroten om voertuigen te verwoesten.

De snelheid, kracht, bepantsering en verhulling van de Nanosuit maken creatieve oplossingen mogelijk voor elk soort gevecht, terwijl een enorm arsenaal aan modulaire wapens een ongekende controle over de speelstijl biedt. Pas in de steeds veranderende omgeving tactieken en uitrusting aan om je vijanden te domineren, in een enorme sandbox-wereld.

Release info - Crysis Remastered


Release datum
2020-07-23 00:00:00

Uitgever
Crytek

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAW4TA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, russian

Genres
action, first_person_shooter, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Crysis Remastered