Crysis Remastered fysieke release gepland voor 28 september 2021

Crysis Remastered fysieke release gepland voor 28 september 2021

Crytek heeft de releasedatum aangekondigd van de fysieke editie van Crysis Remastered voor Nintnedo Switch. De bijgewerkte heruitgave van de cultklassieker FPS wordt fysiek gelanceerd op 28 september.

De winkelexemplaren van de game bevatten een exclusieve bonuskunstkaart, terwijl sommige bestellingen op dag 1 een door het ontwikkelingsteam ondertekende kunstkaart voor verzamelaars bevatten.

Volgens het nieuwsbericht van Crytek bestaan ​​er slechts 20 van deze ondertekende verzamelkaarten, willekeurig verdeeld over de bestellingen van dag 1. Wissel van speler!

video
play-rounded-fill

Over Crysis Remastered

De klassieke first person shooter van Crytek is terug met de actievolle gameplay, sandbox-wereld en spannende epische gevechten waar je de eerste keer van hield.

De klassieke first person shooter van Crytek is terug met de actievolle gameplay, sandbox-wereld en spannende epische gevechten waar je de eerste keer van hield – nu met geremasterde graphics die zijn geoptimaliseerd voor een nieuwe generatie hardware.

  • Pas op: de snelheid, kracht, bepantsering en verhulling van je Nanosuit maken creatieve oplossingen mogelijk voor elk soort gevecht.
  • Aanpassen: pas in een steeds veranderende omgeving je tactieken aan om te domineren op slagvelden, variërend van bevroren jungle tot buitenaardse omgevingen.
  • Aanpassen: Een enorm arsenaal aan modulaire wapens biedt ongekende controle over de speelstijl, met opties variërend van experimenteel tot buitenaards.
  • Conquer: Levensechte vijandelijke AI vereist een strategische en flexibele speelstijl, aangezien nieuwe uitdagingen, waaronder een zero-g-slagveld, spelers vereisen om het offensief te nemen en proactief te zijn.
  • Verkennen: kies je eigen pad door de open wereld van Crysis, vernietig obstakels, bestuur voertuigen en gebruik de omgeving zelf tegen je vijanden.

Wat begint als een eenvoudige reddingsmissie, wordt het slagveld van een nieuwe oorlog als buitenaardse indringers zwermen over een Noord-Koreaanse eilandenketen. Gewapend met een krachtig Nanosuit kunnen spelers onzichtbaar worden om vijandelijke patrouilles te besluipen, of hun kracht vergroten om voertuigen te verwoesten.

De snelheid, kracht, bepantsering en verhulling van het Nanosuit maken creatieve oplossingen mogelijk voor elk soort gevecht, terwijl een enorm arsenaal aan modulaire wapens ongekende controle over de speelstijl biedt. Pas in de steeds veranderende omgeving tactieken en uitrustingen aan om je vijanden te domineren, in een enorme sandbox-wereld.