Crystal Crisis – Release Datum Trailer – Komt op 28 Mei

Crystal Crisis – Release Datum Trailer – Komt op 28 Mei

Is Crystal Crisis van je radar gevallen? Nou, Nicalis zorgt ervoor dat gamers zich deze maand herinneren over de lanceringsdatum van de titel.

video
play-rounded-fill

De uitgever heeft een nieuwe ‘Coming May 28th’ trailer uitgebracht, waarin een beetje meer van het puzzelspel te zien is. Er is hier niets nieuws, maar de trailer bevestigt op zijn minst dat Crystal Crisis op tijd zal lanceren – en dat kopieën in de detailhandel een bonusartikel ‘Transforming Crystal Cluster’ bevatten.

Over Crystal Crysis

Een all-star cast van helden heeft zich verzameld om hun moed te testen in Crystal Crisis, een schattig en chaotisch nieuw spel om kleuren te matchen!

Crystal Crisis wordt gepresenteerd als een een-op-een vechtgame, maar in plaats van schoppen en slaan, vallen spelers aan door kleurrijke vallende kristallen te rangschikken en ze van het scherm te verwijderen. Het is de ultieme puzzel-throw throwdown!

  • 20 unieke speelbare personages, waaronder Quote en Curly Brace van Cave Story, Isaac van The Binding of Isaac, Astro Boy en Black Jack van Tezuka Productions, en nog veel meer!
  • Bouw je “Burst” -meter op met combo’s om krachtige speciale aanvallen te ontketenen!
  • Verschillende unieke singleplayer- en multiplayer-spelmodi, waaronder Story Mode, Arcade, Survival, Tag Team, Versus Mode, Online Versus en meer!
  • Innovatieve nieuwe “wrap-around” -functie stelt u in staat om vallende stukken over de rand van de muur te verplaatsen om aan de andere kant weer te verschijnen.
  • Elk personage heeft zijn of haar eigen podium, muzikaal thema, unieke speciale aanvallen en stemactuieuze uitroepen!