Crystar – Launch trailer

Crystar – Launch trailer

Crystar, een nieuwe actie-RPG voor de Nintendo Switch, heeft een lanceringsvideo ontvangen van NIS America. De game is onlangs uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Crystar

Rei en Mirai zijn zussen die worden vervoerd naar het vagevuur, een angstaanjagend land vol met onaardse beesten. Rei leert niet alleen een geheime kracht die haar helpt terug te vechten in deze vreemde omgeving, maar het leidt ook tot haar ondergang wanneer ze de controle verliest en per ongeluk haar zus Mirai vermoordt.

“Ik ben doodsbang… Zou je mijn hand in de jouwe kunnen nemen? Precies zoals eerder… Alsjeblieft?”

Rei wordt overmand door verdriet en wanhoop wanneer ze wordt benaderd door demonen die haar een duister contract aanbieden: dien als hun Beul en zuiver het vagevuur van de corrupte beesten die hen kwellen in ruil voor het vermogen om haar zus te doen herleven. Rei zal de feiten van de gebroken zielen in Purgatory onthullen terwijl ze haar krachten bundelt met een groep mede-beulen, waaronder Kokoro, Sen en Nanana, elk met hun eigen speciale vaardigheden. Ten slotte, terwijl ze dringend op zoek is naar een manier om haar zus te redden en naar huis terug te keren, moet Rei worstelen met de monsters om haar heen en in zichzelf.

Crystar dompelt je onder in een somber universum bevolkt door verloren mensen, waar je tranen je kracht geven. Wissel tussen een cast van verschillende speelbare personages, elk met hun eigen sterke punten, om het op te nemen tegen zwermen krankzinnige Spectres en Revenants. Bouw in gevechten je Tear Gauge op en gebruik deze om krachtige Guardians op te roepen om je te helpen. Wanneer de kwellingen van de overwonnen tegenstanders je dreigen te overweldigen met wanhoop, huil en klaag dan om een ​​catharsis te vinden en kracht uit je verdriet te halen om je aanvallen en bepantsering te verbeteren.

“Heraclitus, ik ben je Beschermer: de spiegel die je hart weerspiegelt.” Ik zal je mijn zegen schenken, in je zwaard veranderen en je vijanden vernietigen.”

Crystar heeft vier speelbare personages, waardoor spelers de verschillende builds en vaardigheden van elk personage volledig kunnen gebruiken en tegelijkertijd hun persoonlijkheden en verhaal kunnen benadrukken. Dit zijn de belangrijkste speelbare personages:

  • Rei, de hoofdpersoon van het spel, die ernaar verlangt de zus die ze heeft vermoord weer tot leven te wekken.
  • Kokoro, een dame die wraak zoekt voor de dood van de man en het kind van wie ze houdt.
  • Sen is een klein meisje dat in het vagevuur vecht voor gerechtigheid waar ze in gelooft.
  • Nanana, een mysterieuze mensachtige Revenant die verliefd is op Rei.
  • Elk personage, speelbaar of niet, draagt ​​bij aan het intrigerende verhaal van Crystar.

Kenmerken

  • Rei Resurrected – Speel voor het eerst op Nintendo Switch de definitieve versie van deze beroemde klassieker, compleet met alle eerder beschikbare content.
  • In afwachting van het vagevuur – Terwijl je op zoek bent naar een oplossing om je zus weer tot leven te wekken, schakel je tussen de echte wereld en het rijk van verloren zielen. Ontmoet de demonengebonden bewoners van het vagevuur en leer hoe ze hun vaardigheden kunnen gebruiken om corrupte zwermen Spectres en Revenants te bestrijden.
  • Reinig vijanden om Torments te verwerven, zuiver ze om Sentiments te verzamelen om te vechten, en vul de Traanmeter via conflict om sterke Guardians te roepen en je volledige potentieel te bereiken.

Crystar is beschikbaar voor Nintendo Switch in zowel fysieke als digitale formaten.