Cuphead DLC – Delicious Last Course – al 1 miljoen keer verkocht

Cuphead DLC – Delicious Last Course – al 1 miljoen keer verkocht

Het lijkt erop dat Cuphead DLC – The Delicious Last Course – al enkele records heeft gebroken sinds het onlangs uitkwam.

Studio MHDR zei dat na minder dan twee weken op de markt, de DLC-uitbreiding meer dan 1 miljoen exemplaren heeft verkocht. Dit betekent dat de DLC sneller verkocht dan de originele Cuphead-game.

Cuphead DLC – Delicious Last Course een voltreffer

Studio MHDR had het volgende op te merken;

Het is moeilijk te geloven, maar van onze Cuphead-uitbreiding The Delicious Last Course zijn in iets meer dan een week sinds de game uitkwam 1 miljoen exemplaren verkocht op alle platforms! Dit is zelfs sneller dan de tijd die het originele spel nodig had om dit belangrijke doel te bereiken, en we kunnen niet gelukkiger of dankbaarder zijn. Deze woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar we zijn, maar we willen toch uit de grond van ons hart bedanken voor alle geweldige mensen die Cuphead over de hele wereld spelen.

The Delicious Last Course was van het begin tot het einde een waar liefdeswerk. Bij elke stap hebben we onszelf gepusht om het meest ambitieuze ontwerp, de animatie en de muziek te maken die we ooit hadden gemaakt om het verhaal van mevrouw Chalice te vertellen en dit deel van Cuphead en Mugmans reis een passend einde te geven. In de vele jaren sinds we besloten om de game te maken die Cuphead zou worden, zijn we deze drie dappere helden gaan beschouwen als onze vrienden en de wereld van de Inkwell Isles, waar ze wonen, als een plek waar we zijn geweest.

Het was een geweldig avontuur om het originele Cuphead-verhaal af te ronden met deze Delicious Last Course, maar het beste was misschien om het met zo’n geweldige community te delen. Je bent bij elke stap bij ons geweest, van het maken van geweldige fanart tot het vertellen van verhalen over hoe jij en je vrienden en familie de game hebben gevonden tot je vriendelijke woorden van steun terwijl we hard hebben gewerkt om The Delicious Last Course af te maken.</p >

Dus, van iedereen bij Studio MDHR, heel erg bedankt voor het geloven in ons kleine geanimeerde avontuur en het voor ons het echte avontuur van je leven te maken.