Curious Expedition 2 – Robots of Lux DLC, een SteamWorld Heist samenwerking

Curious Expedition 2 – Robots of Lux DLC, een SteamWorld Heist samenwerking

Als onderdeel van de Robots of Lux DLC voor Curious Expedition 2, hebben Thunderful en Maschinen-Mensch een nieuwe SteamWorld Heist-samenwerking met Maschinen-Mensch laten zien. De Nintendo Switch-versie kwam uit op 15 september 2022.

Met Robots of Lux kunnen spelers twee nieuwe personages besturen, waaronder de door stoom aangedreven piraat Captain Piper Faraday en de Naturalist, een nieuwe personage die is toegevoegd aan het universum van Curious Expedition 2.

video
play-rounded-fill

Over Curious Expedition 2: Robots of Lux

In Curious Expedition 2: Robots of Lux kun je de grenzen van techniek en wetenschap verleggen en nieuwe waarheden ontdekken door je een weg te banen door Parijs. De Edibot van Lux Lab komt altijd met nieuwe ideeën. Dit heeft een gat in het SteamWorld-universum gescheurd en nieuwe ontdekkingsreizigers binnengehaald. In Curious Expedition 2: Robots of Lux kunnen spelers Captain Piper Faraday besturen, ieders favoriete door stoom aangedreven piraat.

De DLC voegt ook een nieuw personage toe, de Naturalist-expeditieleider, aan de wereld van Curious Expedition 2. De Naturalist heeft de mogelijkheid om wilde dieren te temmen, wat de manier waarop je elk avontuur benadert zal veranderen en een wilde, beestachtige draai aan je avontuur zal geven. het onverwachte.

Deze samenwerkings-DLC voegt ook gloednieuwe speelbare personages, een nieuwe locatie in Parijs, nieuwe uitrusting en nieuwe items toe. Zodra de DLC is ingeschakeld, krijgt de game meer opties in zowel de campagnemodus als de regisseursmodus.

Kenmerken

  • Er zijn twee expeditieleiders: Piper Faraday van SteamWorld Heist en de Naturalist, die de nieuwe Luxballs van Edibot kunnen gebruiken om bijna elk dier in het spel te temmen, zelfs de reuzenkrab!
  • Je kunt Billy Gill, Valentine Butterbolt en de Yeti inhuren, allemaal mensachtigen van SteamWorld Heist.
  • 1 berijdbaar dier dat kan worden gerekruteerd: de robotkameleon.
  • Eén plek in Parijs is het oude theater, waar je een personage kunt bevriezen om later te gebruiken en te winkelen voor robotteamleden en uitrusting.
  • Shield Belt, Plasma Spider en PR3-S5 zijn drie onderdelen.
  • Twee uitrustingen voor lastdieren: een Tesla Coil en een Buzz Saw.
  • Er zijn zeven dingen: een batterij, een prototype afstandsbediening, een veldkeuken, een EdiBot-kaart, koffie, koffiebonen en een kunstmatige maaltijd.

Riad Djemili, CEO van Maschinen-Mensch, zei over de aankondiging van vandaag: “Bij Maschinen-Mensch werken we met Thunderful sinds de originele consolelancering van Curious Expedition. Als grote fans van het SteamWorld Universe zijn we trots dat we de kans hebben gekregen om enkele van de beroemdste personages uit de serie in de wereld van Curious Expedition 2 te plaatsen. De Robots of Lux DLC is het laatste deel van Curious Expedition 2, en we zijn er zeker van dat fans het geweldig zullen vinden.