Curse Of The Dead Gods – Gratis Dead Cells Crossover DLC

Curse Of The Dead Gods – Gratis Dead Cells Crossover DLC

Ontwikkelaar Passtech Games en uitgever Focus Home Interactive hebben volgende week een speciale gratis DLC aangekondigd voor Curse Of The Dead Gods.

De DLC heet Curse Of The Dead Cells en voegt crossover-inhoud toe met de indie roguelike Dead Cells. Dit omvat een nieuwe vloek gebaseerd op de hoofdrolspeler van Dead Cells, evenals een paar Dead Cells-thema-wapens. Het wordt op 14 april gelanceerd via een gratis update voor alle spelers.

View post on imgur.com

Curse Of The Dead Cells

Focus Home Interactive en Passtech Games zijn een partnerschap aangegaan met Motion Twin en Evil Empire voor “Curse of the Dead Cells”, een nieuw crossover-evenement met de populaire indie-roguelikes Curse of the Dead Gods en Dead Cells. Op 14 april kunnen spelers een gratis update downloaden voor Curse of the Dead Gods op PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch en pc met speciale nieuwe content geïnspireerd door Dead Cells.

Dit is wat Dead Cells-fans kunnen ontdekken in Curse of the Dead Gods wanneer het nieuwe evenement volgende week van start gaat:

  • Nieuwe vloek – Curse of the Headless: spelers zullen sneller bewegen maar meer schade oplopen, met een visuele twist die kenmerkend is voor het hoofdpersonage van Dead Cells.
  • Drie nieuwe wapens: het zwaard van Conjunctivius, het slagzwaard van de ridder en de kruisboog van de veroordeelden.
  • Nieuwe Challenge Room die kan worden gevonden tijdens runs met een Dead Cells Cursed Chest, een speciale uitdaging en een zeldzaam wapen.
  • De update bevat ook andere nieuwe inhoud voor Curse of the Dead Gods-spelers, waaronder een nieuwe tweehandige wapenstijl en een extra Curse.

Over Curse Of The Dead Gods

Je zoekt onnoemelijke rijkdom, eeuwig leven, goddelijke krachten – het leidt naar deze vervloekte tempel, een schijnbaar oneindig labyrint van bodemloze putten, dodelijke vallen en monsters.

Je hebzucht zal je tot de dood leiden, maar dat is geen ontsnapping. Sta op om weer te vechten. Duik weer dieper. Trotseer de kwaadaardige goden die op deze plek rondhangen. Vecht door hordes vijanden in donkere, spelonkachtige gangen vol met vallen en allerlei soorten geheimen – vuurspuwende beelden, explosieven, verborgen spikes en erger.

Verzamel mystieke relikwieën en een arsenaal aan wapens om jezelf niet te stoppen. Corruptie bouwt je bij elke stap op – moedig het aan of negeer het, maar elke krachtige vloek kan een tweesnijdend zwaard zijn.

  • Een op vaardigheden gebaseerde roguelike die een wrede, donkere tempel verkent, gemaakt van eindeloze kamers en gangen
  • Zwaarden, speren, bogen, geweren – hanteer deze en nog veel meer
  • Unieke vloeken beïnvloeden elke poging en geven een draai aan elke actie
  • Tientallen vijanden, met krachtige kampioenen en dodelijke bazen om tegen te vechten
Ad