Curse Of The Sea Rats – Komt 6 April 2023

Curse Of The Sea Rats – Komt 6 April 2023

De releasedatum voor de videogame Curse of the Sea Rats is bekendgemaakt door zowel de ontwikkelaar Petoons Studio als de uitgever PQube.

Op 6 april 2023 zal de 2D “Ratoidvania” te koop worden aangeboden op de Nintendo Switch en op andere platforms. Daarnaast zullen fysieke exemplaren van de game voor de Nintendo Switch worden verkocht in bepaalde winkels in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika.

video
play-rounded-fill

Over Curse Of The Sea Rats

Curse of the Sea Rats is een platformavontuur in het “ratoidvania”-genre met handgetekende animaties en nauwgezet ontwikkeld. Bereid je voor op een avontuur van epische proporties met vier ongelukkige gevangenen van het Britse rijk die door de beruchte piraten-tovenares Flora Burn in ratten zijn veranderd. Ze zullen verraderlijke werkgevers moeten overwinnen, de verborgen mysteries van de uitgestrekte Ierse kust moeten ontdekken en uiteindelijk de heks moeten arresteren die hen vervloekte om hun menselijke lichamen te herstellen.

 

Maak kennis met enkele van de meest kwaadaardige bazen die je tijdens je reis tegenkomt! Elke tegenstander waarmee je wordt geconfronteerd, van de tot zinken gebrachte, webwevende Freddy Eightfingers tot het eeuwenoude kwaad van The Necromancer, zal je geheel nieuwe obstakels bieden die je moet overwinnen. Je kunt een van de vier verschillende speelbare personages proberen, of je kunt je krachten bundelen met je vrienden in de lokale coöperatieve modus om de overwinning te behalen.