Curse of the Sea Rats – Personage trailer

Curse of the Sea Rats – Personage trailer

We hebben nu een beter begrip van de personages in Curse of the Sea Rats dankzij een recente update van PQube en Petoons Studio.

David Douglas, Buffalo Calf, Bussa en Akane Yamakawa worden allemaal geïntroduceerd.

video
play-rounded-fill

De roekeloze zeerat David Douglas

Hij is een meester in alle ambachten die op veel verschillende manieren kan strijden. Hij is een Amerikaanse kolonist die zich bij het Continentale Leger voegde om tegen het Britse Rijk te vechten. Hij beschikt over een uitstekende snelheid, bereik en een dodelijke slag in de lucht met zijn zwaard. David draagt ​​ook zijn favoriete pistool voor krachtige aanvallen op afstand.

Met een vuurelementaffiniteit kan hij verschillende pyro-vaardigheden ontgrendelen, zoals Wild Fire, dat de spreukschade verhoogt en vijanden vertraagt, Flaming Discharge, dat een vurige golf afvuurt die overal om hem heen magische schade aanricht, en Blazing Tornado, waarmee hij een enorme vlammenwerper kan projecteren om een ​​hoop schade aan te richten!

De onverschrokken Cheyenne-jager: buffelkalf

Buffalo Calf is een snelle krijger met twee dolken die gevangen werd genomen voor het inbreken in een Brits kamp en het bevrijden van hun paarden terwijl de troepen sliepen. Ze is in staat tot zowel snelle gevechten van dichtbij als krachtige aanvallen op afstand.

Buffalo Calf kan haar dolken een elektrische lading geven om onoplettende tegenstanders een extra schokvoordeel te bieden vanwege haar elementaire affiniteit voor lucht. Als ze genoeg spirituele kracht heeft, kan Piercing Storm de krachtige Thunderbird oproepen en magische schade toebrengen aan iedereen die ongelukkig genoeg is om op haar pad te gaan. Ze stort dodelijke messen van bovenaf.

De Bajan-vechter Bussa

Bussa, een weggelopen slaaf van het eiland Barbados, ontsnapte aan zijn ontvoerders en is nu een rebellencommandant die tegen hen strijdt. Er is geen betere vechter en zijn haken op korte afstand zijn dodelijk. Bussa gebruikt zijn massa in zijn voordeel door vijanden van bovenaf tegen de grond te slaan en klappen af ​​te weren met zijn enorme kracht.

Bussa kan een aardbeving direct voor hem veroorzaken vanwege zijn elementaire affiniteit met de aarde. Bussa draait snel als gevolg van Heavy Drill en snijdt iedereen op zijn pad met een vlaag van vuisten. Bussa heeft de mogelijkheid om een ​​anders fatale aanval te overleven dankzij Survivor, terwijl Rock Rain een storm van rotsen zal oproepen om uit de lucht te vallen.

De Onna-bugeisha door Akane Yamakawa

Akane is een ervaren naginata-drager en een getrainde krijger van de Shogun. Ze blinkt uit in gevechten op middellange tot lange afstand vanwege haar enorme bereik, waardoor ze vijanden op afstand kan houden. Ze is behendig en acrobatisch, en slaat toe met snelle, vegende slagen met uiterste nauwkeurigheid.

Akane is het meest evenwichtige en elegante lid van het team, en aangezien water haar elementaire affiniteit is, kan ze Typhoon werpen, een stortvloed die ze gebruikt om zichzelf voort te stuwen. Iedereen die te dichtbij komt, wordt beschadigd door Water Shield, terwijl Ice Breaker weerstand biedt tegen schade. Terwijl Tsunami Akane in staat stelt een verschrikkelijke tsunami op te roepen die op haar tegenstanders neerstort, stelt Water Fall haar in staat om bij te tanken tijdens langdurige gevechten.

Curse of the Sea Rats heeft een paar vertragingen opgelopen, ondanks dat het in eerste instantie bedoeld was voor de Nintendo Switch. Juist nu, begin 2023 is de streefdatum.