De originele personageontwerper van Star Fox wil een Star Fox Zero port

De originele personageontwerper van Star Fox wil een Star Fox Zero port

Star Fox Zero werd ongeveer zes jaar geleden op Nintendo’s Wii U-systeem gepubliceerd. Helaas was de reactie van de game om verschillende redenen polariserend. Zelfs nu, jaren later, blijft de game Star Fox-enthousiastelingen verdelen.

video

Star Fox Zero is niet eens overgezet naar de Nintendo Switch vanwege het succes van de game. Takaya Imamura, de originele character designer voor Star Fox, is het niet eens met deze keuze. In een tweet ter herdenking van het zesjarig jubileum van Star Fox Zero, uitte Imamura zijn wens dat Nintendo de game naar de Nintendo Switch zou brengen, ondanks “bepaalde problemen”.

Over Star Fox Zero

Het Lylat-systeem wordt bedreigd! In Star Fox Zero, een epische 3D-shooter, sluit je je aan bij Fox, Falco, Peppy en Slippy terwijl ze worstelen om de melkweg te beschermen. Jij en je bondgenoten leiden de Star Fox-crew naar exotische werelden en spectaculaire luchtgevechten tegen het binnenvallende rijk van de boosaardige Andross!

Neem plaats in de cockpit!

Je gebruikt een meeslepend besturingssysteem in Star Fox Zero om een ​​frisse kijk op de actie te geven.

Je krijgt een filmisch beeld van de actie die zich overal om je heen afspeelt als je het op tv bekijkt. Een cockpitweergave en een richtkruis worden weergegeven op het aanraakscherm van de GamePad, zodat je je schoten nauwkeurig kunt uitlijnen met behulp van bewegingsbesturing. Probeer als ervaren vlieger complexe luchtmanoeuvres uit te voeren, zoals salto’s en looprollen om je vijanden gemakkelijk te verslaan!

In Co-op Play* kun je dit kosmische avontuur zelfs met een vriend spelen! Eén persoon bestuurt het schip op het tv-scherm, terwijl de andere personen vizier en vuren in deze multiplayer-game.

Op de grond, in de lucht en in de ruimte!

Terwijl je van planeet naar planeet gaat, bestuur je verschillende voertuigen, waaronder de nieuwe drone-achtige Gyrowing en de traditionele Landmaster, om de troepen van Andross op elk front te bestrijden! Sommige voertuigen kunnen ook veranderen in andere soorten vaartuigen: Fox en de beroemde Arwing van zijn team kunnen nu overstappen op de Walker, een tweevoetig aanvalsvoertuig.

Er is een nieuwe vliegroute vastgesteld!

Ga op jacht naar waardevolle dingen, verzamelmedailles en zelfs vertakkende paden, hoe je elke zoektocht ook aanpakt. Als je een level opnieuw bezoekt met alternatieve technieken, kun je een teleporter vinden die leidt tot een moeilijk nieuw baasgevecht of een compleet andere planeet!

Ga in Star Fox Zero de lucht in en leid de strijd tegen Andross.

Ad