De oude servers van Overwatch stoppen vanaf 2 oktober 2022

De oude servers van Overwatch stoppen vanaf 2 oktober 2022

Overwatch-spelers zullen binnenkort de game moeten verlaten om zich voor te bereiden op het vervolg, dat binnenkort uitkomt.

Blizzard heeft bevestigd dat je tot 2 oktober 2022 op de huidige Overwatch-servers kunt spelen. Na die datum zullen ze voorgoed worden afgesloten om ruimte te maken voor de servers voor Overwatch 2 Dan, op 4 oktober 2022, zal Overwatch 2 gratis beschikbaar zijn op Nintendo Switch en andere platforms.

Blizzard heeft ook gezegd dat mensen die Overwatch al spelen, kunnen upgraden naar Overwatch 2 voordat het uitkomt. Op 4 oktober 2022 kunnen nieuwe spelers ervoor kiezen om Overwatch 2 voor het eerst te downloaden.

Over Overwatch 2

EEN NIEUW TIJDPERK IS BEGONNEN

Overwatch 2 is een game waarin er altijd iets nieuws te proberen is. Elke negen weken komen er updates uit, zodat je meer dingen te doen en te verdienen hebt dan ooit tevoren. In seizoen 1 kun je vechten als de ondeugende Kiriko en meer dan 80 nieuwe outfits ontgrendelen.

STAND MET JE MEDEHELDEN

Verzamel je vrienden, vorm een ​​team en duik in alles wat Overwatch 2 te bieden heeft.

GLOEDNIEUWE HELDEN

De soldaten, wetenschappers en avonturiers die al in Overwatch zijn, krijgen gezelschap van een aantal zeer speciale helden. Er is een nieuwe held voor iedereen, of je nu de aanval wilt leiden als een tank, vijanden wilt besluipen en veel schade wilt aanrichten, of je bondgenoten wilt helpen en sterker wilt maken. En er komen er nog veel meer.

EEN FRISSE MULTIPLAYER-ERVARING

Met het begin van dit nieuwe Overwatch-tijdperk komt er een grote verandering in de Team vs. Team-competitie: 5v5-gevechten. Deze verandering in de manier waarop teams worden gemaakt, geeft elke speler meer macht dan ooit tevoren. Het zal tankhelden ook veranderen in agressieve krachtpatsers wiens uitrustingen vol rauwe, baanbrekende kracht zitten. Terwijl je je tegenstanders verslaat, kun je genieten van gevechten op hoge snelheid en een duidelijker spel dan ooit tevoren.

MEER SPELMODI

Er worden meer spelmodi toegevoegd aan degenen die er al zijn, waardoor spelers meer doelen kunnen behalen, strategieën kunnen proberen en geheimen kunnen vinden. Push zal als eerste komen. In dit nieuwe, symmetrische kaarttype zullen teams vechten om de controle te krijgen over een robot die in het midden begint en deze naar de vijandelijke basis beweegt.

EEN ALTIJD UITBREIDENDE WERELD

Naarmate het bereik van PvP groeit, kun je het gevecht naar nieuwe plaatsen brengen. Reis de wereld rond, zie geweldige bezienswaardigheden en vecht in de straten van beroemde plaatsen zoals New York City, Rome, Monte Carlo, Toronto en meer.

VERTROUWDE GEZICHTEN, NIEUWE VAARDIGHEDEN

Maak je klaar om enkele van je favoriete helden op compleet nieuwe en onverwachte manieren te zien. Verander dingen door bekende personages zoals Doomfist, Orisa, Bastion en meer een enorm nieuw uiterlijk te geven.

MEER KOMEN

Ervaar duizenden nieuwe stemlijnen, meer verhaallijnen, prachtige skins en andere cosmetica, een complete revisie van gevechtsaudio en meer, die allemaal draaien op een nieuwe game-engine.

Ad